Po naszymu, czyli po śląsku – Ślązacy też kochają Mazdy
Tak to oceniam, wszędzie ale nie na Śląsku, może by tak jakieś spotkanko w regionie. Co gdzieś się dzieje to mamy 150-200km drogi,kurde zaczyna mnie to wpieniać,przeca momy tyla miejsca że i ''gorolom'' styknie.

MADZIA to jest to,japoniec zmajstrował,niemiec uszanował,tero jeżdża JO
!!!!Jak długo?-a to już sekret mój i BOZI......

- Od: 9 lis 2004, 10:14
- Auto: MADZIA 626 1,8 1996 liftbek
mironTG napisał(a):Tak to oceniam, wszędzie ale nie na Śląsku, może by tak jakieś spotkanko w regionie. Co gdzieś się dzieje to mamy 150-200km drogi,kurde zaczyna mnie to wpieniać,przeca momy tyla miejsca że i ''gorolom'' styknie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od kiedy ty mieszkasz na slasku , a nie na zaglebiu
- Od: 20 cze 2004, 15:39
- Auto: Mazda 626GW FS 2.0L 98.
mnie to obojetne TG lub Gliwice albo Zabrze. gozej jak w opolu to chyba nie pojade bo sie jescze pogubie
Teraz: Mazda 3 1.6 109KM
Poprzednia: Hania Civic Aerodeck 1.5 114KM
Kiedys: Madzia 323F BG 1.6 88KM
Japonki są najlepsze
Japonki są najlepsze
- Od: 27 cze 2004, 01:55
- Auto: Mazda 3 1.6 2005r.
to zalezy, przewaznie pogaduch a niekiedy potem idzie jakies popisowki slalomy czy wyscigi, ja tez bylem 2 tydnie temu na pierwszym u siebie w miesice. No Zabrze M1 zaraz za radkiem kolo sklepu motoryzacyjnego tam jest nie odsniezone i wolny plac caly do popisu nie wiem po co budowali tak wielki no ale zawsze mozna wykorzystac. W gliwicach nie wiem bo zabardzo sie tam nie znam ostatnio to jezdzilem tak jka zdawalem egzaminy na prawko 5 lat temu hehe 
Teraz: Mazda 3 1.6 109KM
Japonki są najlepsze
Japonki są najlepsze
- Od: 27 cze 2004, 01:55
- Auto: Mazda 3 1.6 2005r.
hmmm tak mi sie teraz nasunal pomysl co by moze zorganizowac wieksze ogolnoslaskie spotkanie......mysle ze uzbieraloby sie z kilkanascie mazdeczek ...mozna by na "zywca" sie spotkac wymienic doswiadczeniami, kontaktami mechanikow, porobic kilka fotek, itp...a po za tym stworzyc w miare spojna grupe z naszego regionu, ktora by mogla dzielnie
brac udzial w spotach ogolnokrajowych (prawie kazdy region polski ma tu swoja grupe trzymajaca wladze oprocz naszego). Wiem ze kilka osob przeglada to formum z katowic i okolic.... to moze dla ulatwienia mozemy sie spotkac bardziej w centrum, tudziez w miescie wojewodzkim ...
takze osoby zainteresowane takim przedsiewzieciem prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie ...
takze osoby zainteresowane takim przedsiewzieciem prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie ...

6,2s –> 100km/h
- Od: 11 lut 2004, 00:59
- Auto: Coupe R6
Cytat: ''Od kiedy ty mieszkasz na slasku , a nie na zaglebiu'' TARNOWSKIE GÓRY zawsze ale to zawsze były śląskie a zagłębie zaczyna się za takim strumykiem co nosi nazwe BRYNICA.
MOGĄ BYĆ I GLIWICE KURDE A CZEMU NIE..............

MADZIA to jest to,japoniec zmajstrował,niemiec uszanował,tero jeżdża JO
!!!!Jak długo?-a to już sekret mój i BOZI......

- Od: 9 lis 2004, 10:14
- Auto: MADZIA 626 1,8 1996 liftbek
mironTG dobrze godo, naloć mu
BRYNICA to granica – wiem co mówię – widzę ją z okna – na szczeście po tej właściwej stronie.
Co do spotu na śląsku – jestem za – jednak nie dalej niż w Gliwicach.
Trzeba też pamiętać, że na spocie można by pomyśleć o imprezie i noclegach – więc można by się przenieść w miejsce bardziej przyjane poza centrum miast – może trochę w stronę gór lub jeśli chodzi o okolice T.G. – jakieś Chechło lub coś innego.
Wtedy może goście z reszty Polszy by zawitali

Co do spotu na śląsku – jestem za – jednak nie dalej niż w Gliwicach.
Trzeba też pamiętać, że na spocie można by pomyśleć o imprezie i noclegach – więc można by się przenieść w miejsce bardziej przyjane poza centrum miast – może trochę w stronę gór lub jeśli chodzi o okolice T.G. – jakieś Chechło lub coś innego.
Wtedy może goście z reszty Polszy by zawitali

-
strzelczyk76
LoB napisał(a):moze byc zabrzanskie M1 przy NORAUTO
Jestem na tak
"Polemika – w zależności od interlokutora może to być wymiana poglądów, wymiana ciosów lub wymiana ognia."
- Od: 29 lut 2004, 07:38
- Auto: probe 2,2T prawie jak mazda