PS. Wiem, wiem, słyszycie to już od dawna – naprawdę mi przykro
Uwagi do funkcjonowania forum
W najbliższych tygodniach przesiadamy się na serwer dedykowany, odpowiedni dla naszych potrzeb i potencjału rozwojowego – utnie to raz na zawsze problemy z bazą, a przy okazji wykonamy od dawna oczekiwany lifting forum.
jest problem z wyszukiwaniem ile kto ma postów, kiedy klikam na profil –> Posty: Znajdź wszystkie posty –> to wyskakuje mi
Próbowałam sprawdzić ile użytkownik ma postów poprzez:
Szukaj –> Szukaj Autora: –> nick
ale wychodzi to samo

Błąd Ogólny
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './mazda_forum/phpbb_search_results' is marked as crashed and should be repaired
DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1224749266
Line : 693
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/search.php
Próbowałam sprawdzić ile użytkownik ma postów poprzez:
Szukaj –> Szukaj Autora: –> nick
ale wychodzi to samo
Could not delete old search id sessions
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './mazda_forum/phpbb_search_results' is marked as crashed and should be repaired
DELETE FROM phpbb_search_results WHERE search_time < 1224749356
Line : 693
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
jak wcisnę "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" to pojawia się czasami takie coś:
SQL Error : 1194 Table 'phpbb_posts' is marked as crashed and should be repaired
SELECT MAX(post_time) AS last_post FROM phpbb_posts WHERE forum_id = 36
Line : 137
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/viewforum.php
SQL Error : 1194 Table 'phpbb_posts' is marked as crashed and should be repaired
SELECT MAX(post_time) AS last_post FROM phpbb_posts WHERE forum_id = 36
Line : 137
File : /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/viewforum.php
nie ma co płakać na rozlanym mlekiem, toż to nie piwo
- Od: 25 lut 2008, 09:33
- Auto: 626 GE FP, 323F BA BP
Mnie też, ale zgłaszam to do administratora serwera. Przepraszamy.
Chyba nam się transfer kończy bo strony sie laduja jak "krew z nosa"... wszystko strasznie wolno chodzi na forum... 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
Żanetka napisał(a):wszystko strasznie wolno chodzi na forum...
Podpisuję się również pod tym. Niestety odpowiedzi serwera są baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poooooooowooooolneeeee...... ;(
Jeżeli ludzie szepczą za twoimi plecami to tylko znaczy że ich wyprzedziłeś. | www.burnwater.pl
- Od: 13 sie 2007, 13:06
- Auto: EA5A SE
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2) in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 53
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 556
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/mazda/forum.mazdaspeed.pl/db/mysql4.php on line 557
phpBB : Błąd Krytyczny
Could not connect to the database

Żanetka musisz znowu formata zrobić 

Jak ostatnio baza błędami mi nie sypie, tak zauważam coraz więcej różnych rozjazdów forum jeśli idzie o liczby i wyniki wyszukiwania (często niezgodne z rzeczywistością) 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
I mejling nie dociera.
Globy – pogoń proszę trochę tco_tm, bo miał mi przesłać info o dostępie do statystyk a minął tydzień i ciągle nie dostałem od niego wiadomości 
Trusted computing – Yes or No?