Uwagi do funkcjonowania forum
Koledzy na stronie viewtopic.php?f=35&t=25379 jest link do "ręcznego" dekodera ze strony klubowej ale do nieistniejącej strony http://www.mazdaspeed.pl/web/warsztat/.
pozdrawiam
tok5
tok5
Już nie ma
. dzięki za spostrzeżenie
.

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
witam,zauważyłem że notorycznie wątki ,tematy w ktorych napisze posta ,automatycznie wskakuja mi do ''obserwowanych'' przez co robi m sie smietnik na poczcie (wp.pl)-przychodzą powiadomienia o aktywności w śledzonym temacie.to jest normalne?kiedyś tak nie było.przez codziennie musze wchodzić w profil o odhaczać z obserwowanych kilka tematów .
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Jeżeli jesteś klubowiczem/kandydatem pewnie odpowiadając w temacie automatycznie zaznacza Ci na dole subskrypcje. W przypadku forumowicza by dostać powiadomienie – sam musisz zaznaczyć ,ze chcesz mieć info.
BTW: zmieniłem wczoraj adres maila na googlowy i nie wszystko mi przychodzi tak jak kiedyś
BTW: zmieniłem wczoraj adres maila na googlowy i nie wszystko mi przychodzi tak jak kiedyś
-
Fasola
Fasola napisał(a):Jeżeli jesteś klubowiczem/kandydatem pewnie odpowiadając w temacie automatycznie zaznacza Ci na dole subskrypcje. W przypadku forumowicza by dostać powiadomienie – sam musisz zaznaczyć ,ze chcesz mieć info.
No to chyba nie jest tak do końca. Mi nie zaznacza automatycznie subskrypcji a oboje mamy status kandydata i również mam konto na wp
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Fasola napisał(a):Jeżeli jesteś klubowiczem/kandydatem pewnie odpowiadając w temacie automatycznie zaznacza Ci na dole subskrypcje.
A gdzie tam .....
bieski napisał(a):ptaszek
Już lepiej nie nurkuj w tym zbiorniku
Mi nic nie przychodzi z automatu.
-
GRU
Fasola napisał(a):BTW: zmieniłem wczoraj adres maila na googlowy i nie wszystko mi przychodzi tak jak kiedyś
Zobacz w spamie, google dziwnie czasem sortuje spam.
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
bieski napisał(a):Profil->Ustawienia forum->Wysyłanie wiadomości i tam ptaszek tudzież kropka przy Domyślnie informuj mnie o odpowiedziach
zaznaczyłem na ''nie'' i zobaczymy,chociaż daje sobie rękę uciąć że już raz to zmieniałem na ''nie'' jakiś czas temu...
edit
dzisiaj znowu spam z ms na poczcie
zaglądam w profil a tam znowu dwa tematy jako obserwowane,w tym...''uwagi go funkcjonowania forum''

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Kinki zapisane są w systemie jako cenzuralne i forum gdziekolwiek się pojawi będzie je usuwało automatycznie, nawet w PW.
-
Zoom -Zoom from Belgium
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
jak wspomnieli koledzy wczesniej...
1. jak niecenzuralnie to moze warto zadzwonic i osobiscie przekazac swoje mysli
2. slowo pisane powinno byc kulturalne, dlatego nasze forum nie wspiera wulgaryzmow...
mam nadzieje, ze rozwialem resztki watpliwosci (*)
* – jezeli nie, to zapraszam na rozmowe telefoniczna
1. jak niecenzuralnie to moze warto zadzwonic i osobiscie przekazac swoje mysli
2. slowo pisane powinno byc kulturalne, dlatego nasze forum nie wspiera wulgaryzmow...
mam nadzieje, ze rozwialem resztki watpliwosci (*)
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
Wojtek napisał(a):

Dlaczego na przykład opisując
sprzedam t.y.l.n.i zderzak (pisząc bez kropek) wyskakuje
sprzedam [jaki?] zderzak
Pomijam fakt użycia złego słowa gdyż to liczba mnoga i poprawnie powinno być tylny
*
* – sam na niektórych aukcjach allegro daje taki opis lub w tytule podaje 2 możliwości, by potencjalny klient wpisując w ten sposób , mógł odnaleźć moją ofertę
sprzedam t.y.l.n.i zderzak (pisząc bez kropek) wyskakuje
sprzedam [jaki?] zderzak
Pomijam fakt użycia złego słowa gdyż to liczba mnoga i poprawnie powinno być tylny
* – sam na niektórych aukcjach allegro daje taki opis lub w tytule podaje 2 możliwości, by potencjalny klient wpisując w ten sposób , mógł odnaleźć moją ofertę
-
Fasola