Co jecie dziś na obiad ?

Coś dla zabicia czasu – zjawiska śmieszne i ciekawe.

Postprzez karoleksz2 » 2 lip 2013, 19:18

Ikeowe klopsiki.
Początkujący
 
Od: 20 lut 2010, 19:39
Posty: 12

Postprzez slisman » 3 lip 2013, 09:58

Dzisiaj będą pierogi z mięsem :D
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 10 lut 2010, 15:49
Posty: 981 (42/24)
Skąd: Trójmiasto
Auto: Ford Explorer 4.0 SOHC V6 205 km

Postprzez Xenocyd » 3 lip 2013, 10:04

Będzie sushi, home made :-D
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 13 maja 2007, 12:01
Posty: 2276 (102/157)
Skąd: czymiasto
Auto: Mietek

Postprzez Mazd Max » 3 lip 2013, 10:30

Ja dziś robię szakszukę :>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 10 sty 2008, 11:47
Posty: 1927 (101/61)
Skąd: Radzymin/Wa-wa
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Koci@k » 10 lip 2013, 16:00

Kotlety,ziemniaki i sos śmietanowy z kurkami ;P
Aśka
Avatar użytkownika
Koordynator ds. Klubowiczów
 
Od: 15 wrz 2011, 11:04
Posty: 5496 (435/228)
Skąd: Poznań
Auto: Grey Fūjin

Postprzez Radex » 10 lip 2013, 21:52

ja ostatnio zrobiłem filety z kurczaka z fetą w srodku, zawijane w bekonie, do tego smażone ziemniaczki ze szpinakiem. niebo w gębie <serduszka>
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez Koci@k » 10 lip 2013, 22:41

Radzio skąd Ty bierzesz te przepisy? Własna inwencja? Bo jak czytam to to zawsze przepysznie brzmi ;P
Aśka
Avatar użytkownika
Koordynator ds. Klubowiczów
 
Od: 15 wrz 2011, 11:04
Posty: 5496 (435/228)
Skąd: Poznań
Auto: Grey Fūjin

Postprzez Radex » 10 lip 2013, 22:54

różnie, to akurat jadłem w Budapeszcie i bardzo mi posmakowało :)
tylko było trochę inaczej, szpinak był z fetą w filecie, a ziemniaki były z rozmarynem.

własna inspiracja to był filet z kurczaka zawijany w boczku, z papryką i serem w środku, gotowany w sosie śmietanowo koperkowym z marchwią, do tego ryż. :)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 9 sty 2007, 23:24
Posty: 8982 (46/30)
Skąd: Zawiercie
Auto: Bunia

Postprzez rumunn95 » 11 lip 2013, 14:13

pomidorowa
Historia;) --->323F 1.6 16v 91r.-->323F 1.8 16v 92r.-->626 2.0 FS 16v GW 98r.;–)-->w przyszłosci ?
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 21 sie 2009, 16:53
Posty: 901 (20/6)
Skąd: Biała Podlaska
Auto: MONDEO MK4 2.0TDCI GHIA ;) , Sachs Herkules i Sparta

Postprzez maurycy » 13 lip 2013, 17:56

Radex napisał(a):ja ostatnio zrobiłem filety z kurczaka z fetą w srodku, zawijane w bekonie, do tego smażone ziemniaczki ze szpinakiem. niebo w gębie <serduszka>


Ciekawe to <serduszka> Może jutro? :>
Avatar użytkownika
Początkujący
 
Od: 31 sie 2012, 23:26
Posty: 27 (0/1)
Skąd: Warszawa
Auto: Mazda 3 109KM Y6 2004

Postprzez rajtkezjusz » 13 lip 2013, 18:07

to ja nietypowo odpowiem:ziemniaki,surówka,gulasz-niby takie normalne,z tym,że ...robione przez kobietę w samym fartuszku <faja> ,długo sie robiło,oj długo,ale jak smakuje <jupi>
rajtkezjusz
 

Postprzez maurycy » 13 lip 2013, 18:15

rajtkezjusz, to mówisz, że to takie skomplikowane danie, że tak długo powstawało :> ? A może była jakaś inna przyczyna? Może nam dokładnie opiszesz sytuację <diabełek>
Avatar użytkownika
Początkujący
 
Od: 31 sie 2012, 23:26
Posty: 27 (0/1)
Skąd: Warszawa
Auto: Mazda 3 109KM Y6 2004

Postprzez aneta.f » 13 lip 2013, 23:07

Pizza. Niestety moja połowica nie robiła i nie w samym fartuszku ;) Ale zawsze można nadrobić :P
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 11 paź 2012, 11:30
Posty: 822 (34/7)
Skąd: Tu i tam
Auto: Citroen C5 2.0 16V

Postprzez MTS » 14 lip 2013, 00:46

Kalafior gotowany na wodzie z dodatkiem mleka posmarowany margaryną bo nie mam masła i posypany bagietką tartą i do tego sznycle, a sałatki mi się nie chciało robić :D
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 21 gru 2008, 13:15
Posty: 1371 (1/0)
Skąd: Rzeszów
Auto: Fiat Ducato 3.0 180km

Postprzez aneta.f » 16 lip 2013, 11:55

Pstrąg z cytryną, pietruszką i masełkiem czosnkowym oraz fryty ;)
Ostatnio edytowano 4 sie 2013, 19:33 przez Justyśka, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Dwa razy to samo dodano :)
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 11 paź 2012, 11:30
Posty: 822 (34/7)
Skąd: Tu i tam
Auto: Citroen C5 2.0 16V

Postprzez ezard » 16 lip 2013, 14:30

Na pierwsze danie zjem zupę-krem, kalafiorową.

Na drugie danie to będzie placek po cygańsku, z surówką i sosem pół ostrym
ezard
 

Postprzez Norreca » 18 lip 2013, 10:24

jak codziennie, micha ryżu i 200g kurczaka :)
Obrazek
Klubowicz
 
Od: 10 sty 2013, 13:17
Posty: 1915 (84/101)
Skąd: Wiesbaden / Bydgoszcz
Auto: Była:
Mazda 3 BK Y6 ‘07 1.6
Mazda 3 BL R2 '10 2.2
Mazda MX-5 NC '08 2.0
Jest:
MPS BL3 '13 2.3

Postprzez bagabunga » 27 lip 2013, 22:43

Norreca napisał(a):jak codziennie, micha ryżu i 200g kurczaka :)


No i chociaż zdrowo <spoko> A nie jak ja pizza dziś... <oczko>
Avatar użytkownika
Początkujący
 
Od: 31 sie 2012, 19:21
Posty: 7 (0/1)
Skąd: Podlasie
Auto: Mazda 2 Sport 1.4 2009

Postprzez cob_ra » 28 lip 2013, 15:50

Do południa kanapki (wybyliśmy do zoo) a teraz już piecze się pstrąg na grillu i ziemniaki w piekarniku :D
do tego skrzynka zimnego browaru
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 6 gru 2006, 16:18
Posty: 724 (2/4)
Skąd: skierniewice
Auto: Była 323c
Honda Accord VI 1,8
Honda Accord VIII 2.0

Postprzez charlota » 29 lip 2013, 18:39

Pizza
Avatar użytkownika
Forumowicz
 
Od: 20 lut 2012, 13:15
Posty: 253
Skąd: Gdynia
Auto: em-iks-trzy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości

Moderator

Moderatorzy Hyde Park