Nie zaspecjalnie lubie. Wole jednak browar
Alkoholowy kącik MazdaSpeed
A ja wczoraj dopadłem w Lidlu Budweisera i to nie rozlewanego w polsce. Więc od razu zakupiłem kartonik. Kurde dobry jest i w dodatku po 2,5 PLN. Dziś już 3 leci 

W tym Lidlu czasem mozna trafic ciekawie z cenami i to za dobry towar
Budzik nie jest zly i dobra cena
Budzik nie jest zly i dobra cena
-
Szalotka
no w lidlu sa w koszach czasami dobre jakosciowo rzeczy. z narzędzi tez czasami sa porzadne rzeczy sygnowane znaczkiem GS. ceny nie zawsze niskie ale jakosiowo bardzo dobre rzeczy
kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser? biała puszka. ale byl to jakis podrzędny sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja
szalu nie robil
kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser? biała puszka. ale byl to jakis podrzędny sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja
W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jest
bimbrowate z lekka
więc różnica jest ale czego tu oczekiwać w tej cenie
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
Cosma napisał(a):W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jestbimbrowate z lekka
to ma kopać a nie smakować

do smakowania to mozna kupić drogą ale do smakowania a nie na jedną imprezę
ja mam np Gold Labela i pare innych drogich trunków ale okazyjnie se chlapne. defakto gold labela jeszcze nie mialem odwagi otworzyc bo jedna z najdrozszych whisky, drozszy jest tylko Blue Label ale on juz kosztuje okolo 600zl

Radex84 napisał(a):Cosma napisał(a):W Lidlu jest bardzo tania tequila, niedawno wypróbowałam z ciekawości jaka będzie różnica w porównaniu z normalną – więc ja to wypiję ale większość znajomych spytało się co to k. jestbimbrowate z lekka
to ma kopać a nie smakowaćtym bardziej jak sie chleje całą na raz
do smakowania to mozna kupić drogą ale do smakowania a nie na jedną imprezę
ja mam np Gold Labela i pare innych drogich trunków ale okazyjnie se chlapne. defakto gold labela jeszcze nie mialem odwagi otworzyc bo jedna z najdrozszych whisky, drozszy jest tylko Blue Label ale on juz kosztuje okolo 600zl
też ja nie narzekam
Whisky nie preferuję w żadnej postaci, na półce też stoi m.in. Gold Label ( prezent;)) ale ja się na niego nie skuszę
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
Radex84 napisał(a):sikacz sygnowany tą marką. najzwyklejsza wersja szalu nie robil
Najlepsze piwo to było pod nazwą ''Piwo Jasne" zwane potocznie "Ceratą Babuni"

-
Szalotka
to jeszcze nic, mniej więcej w tej samej cenie kupiłem kiedyś z kolegą SUPER PIWOSZA!
bodajże 1,35zł w butelce bo tylko tyle mieliśmy kasy więc postanowiliśmy spróbować

po wypiciu jednego nie poczułem żadnego %. a po 5ciu minutach je wysikałem

bodajże 1,35zł w butelce bo tylko tyle mieliśmy kasy więc postanowiliśmy spróbować

po wypiciu jednego nie poczułem żadnego %. a po 5ciu minutach je wysikałem

Radex84 napisał(a):kiedys kupilem w lidlu jakies piwo niemieckie ale nie wiem czy to tez budweiser
halo, powolutku, budweiser to "ceskie" piwerko
kolorowych trunków mam cała szafke i to nie małą, pozostałości po likwidacji knajpy ale najgorsze jest to że u mnie nikt nie pije tych kolorowych wynalazków. Dlatego ta Tecuilla co to ja ostatnio smakowałem wyciągnięta była z czeluści szafki prawie po roku

No to zdrówko...
Ostatki promocji na Żywca
Ostatki promocji na Żywca

- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Siwy wlasnie!! to byl veltins, nawet dobry ale nic specjalnego. niemieckie piwa sa bardzo krystaliczne i bez wraznego smaku. wspaniale gasza pragnienie zwlaszcza gdy schlodzone w gorace dni.
ale smaku to im brak i prawdziwego charakteru
ale smaku to im brak i prawdziwego charakteru