Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Nie wierze  Ty tego nie zrobisz
 Ty tego nie zrobisz  A tak liczylem na Ciebie
 A tak liczylem na Ciebie   

No to litle by litle Krok po kroku i do dna
 Krok po kroku i do dna  

Ty tego nie zrobisz
 Ty tego nie zrobisz 
No to litle by litle
- 

Szalotka
Napij sie kolego  

Mysle ze bedzie dobrze I pojawiles sie w trakcie wirtualnej imptezy a nie o 6 z rana
 I pojawiles sie w trakcie wirtualnej imptezy a nie o 6 z rana  

Mysle ze bedzie dobrze

- 

Szalotka
gromaciek napisał(a):Nie wierzeTy tego nie zrobisz
A tak liczylem na Ciebie

No to litle by litleKrok po kroku i do dna

Nie te lata...na studiach to się często trenowało-można było więcej ogarnąć.
Mam kumpla z którym jak szedłem na piwo to on zamawiał dwa i zanim barman nalał drugie to on już pierwsze skończył
Ja tez mam swoje lata i mi barman nie polewa  Podchodze do baru i podlaczam sie pod kranik. Szkoda kufli
 Podchodze do baru i podlaczam sie pod kranik. Szkoda kufli  

A tak na powaznie to jak bylem na urlopie ( nad morzem a tam mozna ) to mi kobita glowe suszyla ze wypilem w ciagu dnia 15 piwek i nic mi nie bylo Malo wypijesz to zle gdy Cie zmuli a jak duzo i nic Ci nie jest to sie wpienia ze ile mozna chlac a Ty chodzisz i nic Ci nie jest
 Malo wypijesz to zle gdy Cie zmuli a jak duzo i nic Ci nie jest to sie wpienia ze ile mozna chlac a Ty chodzisz i nic Ci nie jest  

A tak na powaznie to jak bylem na urlopie ( nad morzem a tam mozna ) to mi kobita glowe suszyla ze wypilem w ciagu dnia 15 piwek i nic mi nie bylo

- 

Szalotka
Ja za piwami wielce nie przepadam, wolę konkrety  ale jak już to preferuję Piwo Żywe lub Lecha Premium.
 ale jak już to preferuję Piwo Żywe lub Lecha Premium.
czyli potwierdzone u źródła:) W takim razie podobnie musi być z Lechami bo Tyskie rozlewane jest z tego co wiem w browarach Lecha

Grafit napisał(a):Niedawno gadałem ze znajomym co robi w browarze tyskim i rozmowa zeszła na to że piwo w małych butelkach jest smaczniejsze. Odpowiedział że pierwszy gatunek leja do małych butelek, drugi do butelek 0,5 i 0,6 a trzeci do puszek
czyli potwierdzone u źródła:) W takim razie podobnie musi być z Lechami bo Tyskie rozlewane jest z tego co wiem w browarach Lecha
jest: Kawa GPZ 500s i Mazda 626 i Berlingo 1.6 HDI '08
było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08
		było: Renia 5' 79; Vectra A 1.4 (!) '91; Vectra A 2.0 '95 by Cosma; 206 2.0 HDI; Partner 2.0 HDI '06; Fabia 1.4 TDI '07; C3 1.4 HDI '08

- Od: 1 wrz 2010, 21:39
- Auto: było 626 GV 2.0 '92; jest 406 2.0HDI '02, Kawa GPZ 500, Swift 1.2
carlsberg 

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
a ja spiłem carslberga i klikam w temaciki na forum 

- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
ja do Panów chyba dziś nie dołączę   

dyńka mnie razem z zębem masakrycznie naparza!! 

dentystka mi coś nawywijała w zębie i ma być leczony kanałowo a od dwóch dni faszeruje się przeciwbólowymi
dziś zeżarłem 2 ketonale i 2 etopiryny i nic... dalej sie nie faszeruje bo skoro nic nie daje to musze jakoś przeboleć
najlepsza była by połówa na łeb do snu ale boje się następstw w powiązaniu z ketonalem

dyńka mnie razem z zębem masakrycznie naparza!!

dentystka mi coś nawywijała w zębie i ma być leczony kanałowo a od dwóch dni faszeruje się przeciwbólowymi
dziś zeżarłem 2 ketonale i 2 etopiryny i nic... dalej sie nie faszeruje bo skoro nic nie daje to musze jakoś przeboleć
najlepsza była by połówa na łeb do snu ale boje się następstw w powiązaniu z ketonalem