zahariash napisał(a):Jeśli tak, to witam ponownie. Też chyba nie jestem na bieżąco
Uważaj żeby z kolegami na fotelu pasażera nie jeździć, bo wiesz co by to oznaczało

pojedziesz na spota z kolegą to Cię zapytają czy go r..asz

www.mazdaspeed.pl
zahariash napisał(a):Jeśli tak, to witam ponownie. Też chyba nie jestem na bieżąco
prezes83 napisał(a)::D przynajmniej się włosy do fotela nie czepiają
cbrPL napisał(a):To kup sobie na deskę tego pieska z kiwająca głowa, będzie mógł mu spojrzeć prosto w oczy przy rozmowę, a do tego będzie odpowiadał na twoje pytania w zależności od wybojów na tak lub nie
Wicher napisał(a):BTW, nie wie ktoś może gdzie można kupić taką dużą maskotkę domokuna, żeby go posadzić na fotel pasażera i elegancko zapiąć w pasy?Jeżdżąc samemu czasami chciałoby się z kimś pogadać...
AmRoZ napisał(a):mimo wszystko i nawet jeśli mi się podoba a tak jest:D to żadna maskotka nie zastąpi kobiecych piersi obok
czy gorących pośladków
... niestety
rafik89 napisał(a):ale teraz wychodzi jak zazdrościcie
Szyna napisał(a):Ja to bym tak nie mógłAlbo razem albo wcale
katoda napisał(a):Jak jesteś z kimś to automatycznie inne kobiety postrzegają Ciebie jako towar bardziej atrakcyjny (=bo ktoś się nim zainteresował, to w takim razie może ja też powinnam) i pewniejszy (=skoro inna kobieta jest z nim, to oznacza że jest egzemplarzem sprawnym, bez wad ukrytych, kręconego licznika, więc może warto by się nim zainteresować).
Pokręcone, ale takie są kobiety
prezes83 napisał(a):katoda napisał(a):Jak jesteś z kimś to automatycznie inne kobiety postrzegają Ciebie jako towar bardziej atrakcyjny (=bo ktoś się nim zainteresował, to w takim razie może ja też powinnam) i pewniejszy (=skoro inna kobieta jest z nim, to oznacza że jest egzemplarzem sprawnym, bez wad ukrytych, kręconego licznika, więc może warto by się nim zainteresować).
Pokręcone, ale takie są kobiety
Dokładnie
Widzewianka_TM napisał(a):kobieta, która odbija chłopaka to już inna kwestia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości