Nasze urodziny, imieniny i inne rocznice ukończenia zerówki
u mnie UTC +2, więc stachan obchodzi urodziny o godzinkę wcześniej
Wszystkiego najlepszego Przyjacielu.
Wszystkiego najlepszego Przyjacielu.
"Z matki obcej: krew jego dawne bohatery,
a imię jego będzie czterdzieści i cztery"
-
Maciek
- Od: 17 sie 2013, 20:33
- Auto: JEST
Mazda6 GJ Sky-G 2.5 '14 SkyPassion
BYŁA
Mazda3 1.6 BK MZ-CD '05
Dziękuję bardzo – jeszcze rok i będzie naprawdę z górki
Przypomniałeś mi względnie beztroskie czasy liceum tym utworem – nie bez powodu Adaś wieszczem okrzyknięty
Jest moc, gdy człowiek leczy duszę czymś tak wzniosłym, choć zupełnie niescenicznym przecież...

Przypomniałeś mi względnie beztroskie czasy liceum tym utworem – nie bez powodu Adaś wieszczem okrzyknięty

Jest moc, gdy człowiek leczy duszę czymś tak wzniosłym, choć zupełnie niescenicznym przecież...
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
Dziękuje

Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
stachan napisał(a):Najlepsze życzenia dla kolegów: Dwojas oraz Zdravko – zdrówka i spełnienia marzeń
Odemnie również najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
Natomiast dzisiaj życzenia kieruje w stronę Koci@ka
Sto lat i wszystkiego czego tylko zapragniesz
Nightfallówna
Droga Asiu, okazja do życzeń niecodzienna
Ode mnie, zresztą jak zawsze, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń! Mam nadzieję, że grzecznie się bawisz...
Nightfall dla Ciebie także najlepsze życzenia – oczywiście zdrówka i spełnienia marzeń
A pod koniec imprezy będzie tak (konieczne głośniki):
Ode mnie, zresztą jak zawsze, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń! Mam nadzieję, że grzecznie się bawisz...
Nightfall dla Ciebie także najlepsze życzenia – oczywiście zdrówka i spełnienia marzeń

A pod koniec imprezy będzie tak (konieczne głośniki):
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE