www.mazdaspeed.pl
loockas napisał(a):nemi, jak tam hak?
Szanowny Panie,
Uprzejmie informuję, iż zgodę na dod. tablicę można pobrać samodzielnie.
Zgoda będzie udostępniona w zakładce Samochody- Szczegóły umowy- Dokumenty. Z dokumentem proszę się udać do salonu dealerskiego, który rejestrował pojazd.
Z poważaniem,
JohnnyB napisał(a):Ludzie zjeżdzają na chodnik wzdłóż mojego płotu i można wychodząc z domu wpaść pod samochód.
Sąsaidka postawiła sobie magazynek i nic nie widac czy coś z lewej strony jedzie.
nemi napisał(a):Przy okazji:
Beny napisał(a):Sprawdzałeś są platformy na 4 rowery? Bo u Ciebie chyba też 2+2?
loockas napisał(a):Są jeszcze z Thule takie 3 + 1, ale ten 1 jest na mniejszy rower – dla dziecięcego powinno być ok.
nemi napisał(a):Tak czy inaczej, daj proszę znać co wymyśliłeś
loockas napisał(a):Też słyszałem, że dużo lepiej wozić rowery za niż na aucie.
nemi napisał(a):dużo mniej trzeba się namęczyć z przymocowaniem tego do auta.
nemi napisał(a):Żeby lekko się jeździło, żeby nie wywracać się na byle piachu w lesie (teraz taki mam), żeby był wygodny i po prostu uniwersalny.
brii napisał(a):Znajomi rozwiązali ten problem zgłaszając do zarządu dróg informacje o tym, że ludzie jeżdżą chodnikiem i dodatkowo, że rowerzyści jadący chodnikiem wpadają na ludzi wychodzących z wózkiem dziecięcym przez furtkę.
Efektem było postawienie też na chodniku hopek ale o trochę innym profilu – dla samochodu dają efekt zderzenia z krawężnikiem
będzie, jak trafisz na pogodę świetna trasa. W zeszłym roku zaliczyłem tylko startowałem z Jastrzębiej Góry. Najlepsze że nie musisz brać swoich rowerów, na wlocie trasy we Władku jest wypożyczalnia. I pamiętaj że na pociąg powrotny trzeba bilet na rower zaklepać, jak jechałem w przedziale rowerowym było powiedzmy 12miejsc, ale w tym okresie zabierali po 6 rowerów i ani jednego więcej. Konduktor był nieugiety.nemi napisał(a):Też w ogóle nie myślę o braniu gdziekolwiek poza PL rowerów. Ale np. marzy mi się przejażdżka z Chałup do Helu na przykład. Mogłoby być super.
nemi napisał(a):Z hakiem zapewne musisz pojechać sam na przegląd za 35 zł, a potem pójść do salonu, który rejestrował auto z dokumentem ze stacji diagnostycznej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości