Beny napisał(a):Kurde nie wiedziałem że wychodziły octavie na Usa
eeee tam;
To jakiś tjuning.. Miał klapę zeżartą i poprzecierane wszystkie boki, to i przemalował na babskie kolory i klapę z jakąś chinską ramką wstawił..
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):Kurde nie wiedziałem że wychodziły octavie na Usa
Szymon napisał(a):Taaaaaak! To pewnego dnia zmieniło moje życie. W ogóle co za dziwak to projektował, że to się nie synchronizuje domyślnie.
Szymon napisał(a):Taaaaaak! To pewnego dnia zmieniło moje życie. W ogóle co za dziwak to projektował, że to się nie synchronizuje domyślnie.
Neonixos666 napisał(a):ostatnio odkryłem że jak dłużej przytrzymam przycisk AUTO na panelu klimatyzacji to temperatura się wyrówna pasażera według ustawionej temp kierowcyRenata nie przestaje zaskakiwać.
MrShaleck napisał(a):Za to super jest automatyczne zamykanie obiegu przez czujnik zanieczyszczeń
nemi napisał(a):A ma ktoś elektroniczną szperę? Wpływa to jakoś na żywotność hamulców zauważalnie?
Neonixos666 napisał(a):Dębica trzyma
nemi napisał(a):A ma ktoś elektroniczną szperę? Wpływa to jakoś na żywotność hamulców zauważalnie?
Neonixos666 napisał(a):Teraz na nowych oponach po śniegu rzadko mieli Dębica trzyma dość dobrze ale zrobię sobie test jak się wdrapuje na ubitym śniegu.
nemi napisał(a):Szymon napisał(a):Taaaaaak! To pewnego dnia zmieniło moje życie. W ogóle co za dziwak to projektował, że to się nie synchronizuje domyślnie.
Hmmm, u mnie jest guzik do synchronizacji osobny. Zarówno w VW jak i Renault.
I domyślnie steruje kierowca, a gdy pasażer dotknie sterowania to wtedy się przełącza.
Nie ma w Sceniku guzika synchronizacji?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości