Czateria... 2021
Pierwsi oglądający wzięli
przez ten ponad rok zyskała na wartości tyle, że z lekką górką pokryłem, co w nią włożyłem
Pod tym względem spoko ale jednak ogólnie szkoda
Imo to one już od jakiegoś człapią do góry. Jeszcze przed ogólną drożyzną. Nie śledzę jakoś specjalnie rynku ale z tego co pamiętam 1.6 ładne to i za dychę szło kupić. Dziś nie ma szans.
Mi kuzyn głowę suszy że by moja wziął. Argumentuje to tym, że przy 166 mała pójdzie w odstawkę i szkoda. Ale raczej zostawię
. Choć mówiąc szczerze widząc wynik równania 12x8 to mi się trochę odechciewa...
Mi kuzyn głowę suszy że by moja wziął. Argumentuje to tym, że przy 166 mała pójdzie w odstawkę i szkoda. Ale raczej zostawię
Kiedyś robiliśmy sobie wycieczki w niedzielę po okolicy gdzie jeszcze nie byliśmy, teraz nie ma szans przy tych cenach. Uruchomiłem ms 170 w dwie godziny wymieniłem pękniętą miskę silnika (dobrze że miałem na stanie używkę) i uszczelniacze z wyczyszczeniem. Tak ładnej ms 170 dawno się widziałem chodzi przepięknie, mocy może nie ma za wiele bo to najsłabszy model ale fajny zdrowy.
Ile wam idą paczki z Chin? kupiłem gaźnik na shopee i idzie właśnie z Chin ciekawe ile czasu będzie szedł.
Z AliExpress Standard Shipping jakies 2-3 tygodnie do paczkomatu. Do domu minimalnie szybciej.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
no właśnie do paczkomatu wziąłem, czyli jak myślałem ze 2 tygodnie trzeba poczekać minimum.
Krzemol napisał(a):Na szo pi pi pi pi pi pi pi...
Niedawno odkryłem i niektóre wysyłki są za free z kraju od 10 zł
Sebas napisał(a):Powitać po baaardzo długiej przerwie
a witamy witamy a że tak spytam kolega po czy przed zakupem własnej piły spalinowej?
Sebas napisał(a):Jutro jadę po 6tkę
Skąd pewność, że nią przyjedziesz?
Powodzenia życzę w zakupach
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
dziś gościu do M6 tyle towaru załadował że myślałem że przełamie się w pół przez tą rdzę, nie wiem kto mu przegląd podbija ale progów już prawie nie ma.