Neonixos666 napisał(a):Nie wiem jeszcze co robić ale może faktyczne postawić na swoim, co się baba będzie tu w męskie sprawy wtrącać odnośnie wyboru tv
Nie wiem jakie tam masz układy, ale żebyś później nie żałował albo mnie nie winił o konsekwencje
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):Nie wiem jeszcze co robić ale może faktyczne postawić na swoim, co się baba będzie tu w męskie sprawy wtrącać odnośnie wyboru tv
loockas napisał(a):Nie wiem jakie tam masz układy, ale żebyś później nie żałował albo mnie nie winił o konsekwencje Potem się obrazisz jak nemi
Neonixos666 napisał(a):lu calowe macie telewizory? próbuje żonę przekonać na 55cali, Ona twierdzi że za duży i wystarczy 43
loockas napisał(a):Kup, przynieś do domu i postaw ją przed faktem dokonanym
Dominator napisał(a):Jeżeli ktoś na to jeszcze patrzy, to trzeba się liczyć ze zwiększonym poborem prądu.. już 55 cali lubi zjeść, nie wspominając o większych..
Dominator napisał(a):Niby rozwój elektroniki a tu hcuj
Krzemol napisał(a):Plazma LG u rodziców kiedyś miała pobór 330W
Bimbak napisał(a):na moim LG 55" jest spora różnica tylko na HDR. Bez HDR 106W, a z włączonym 188W
Bimbak napisał(a):weź poprawkę na to że ja mam OLEDa. Odpada sporo watów na podświetlenie.
Gib napisał(a):kołem żonę łamiesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości