Czateria... 2021
Jak mieliśmy Clio to jak dobrze pamiętam wnętrze znaczka było w czarnym macie
Renówków jak mrówków na forum i bardzo dobrze kto nie miał Renault ten nie wie ile jest warsztatów w mieście
.
Nawet mi nie mów bo po pierwszej generacji megane miałem dużą awersję do francuzów prze ładnych kilka latNeonixos666 napisał(a):Renówków jak mrówków na forum i bardzo dobrze kto nie miał Renault ten nie wie ile jest warsztatów w mieście.
- Od: 15 maja 2012, 15:34
- Auto: Jest GJ 2.2 AT
Jest Citroen SpaceTourer
Było C4 Picasso
Była Mazda 6
GH
Jak widzę francuskie auto na drodze to od razu patrzę czy ma wszystkie światła sprawne bo szanse, że ma słabą masę i dzieją się różne cuda są ogromne. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):Jak widzę francuskie auto na drodze to od razu patrzę czy ma wszystkie światła sprawne bo szanse, że ma słabą masę i dzieją się różne cuda są ogromne.
Żebyś wiedział
ostatnio na długim łuku drogi wywalił błąd ,,Stop" awaria układu hamulcowego, po wyprostowaniu wszystko wróciło do normy 
ja dzisiaj z paczkomatu wyjąłem przesyłkę.
W środku prawie nowy DDR'owski mikroskop
Radocha nie z tej ziemi – zawsze chciałem mieć mikroskop
W środku prawie nowy DDR'owski mikroskop
Radocha nie z tej ziemi – zawsze chciałem mieć mikroskop

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Neonixos666 napisał(a):ostatnio na długim łuku drogi wywalił błąd ,,Stop" awaria układu hamulcowego, po wyprostowaniu wszystko wróciło do normy
W Alfie były jeszcze lepsze jaja. Za każdym razem, na tym samym łuku A1, dokładnie w tym samym miejscu wywalało błąd ABS odłączając tym samym ESP itd i wywalając kontrolkę. Było to tak powtarzalne że jadąc z kuzynem mówię "patrz, zaraz wywali kontrolkę" i cyk, zdziwienie "skąd wiedziałeś"

zadra napisał(a):Radocha nie z tej ziemi – zawsze chciałem mieć mikroskop
Najważniejsze to spełniać swoje marzenia

Krzemol napisał(a):W Alfie były jeszcze lepsze jaja. Za każdym razem, na tym samym łuku A1, dokładnie w tym samym miejscu wywalało błąd ABS odłączając tym samym ESP itd i wywalając kontrolkę. Było to tak powtarzalne że jadąc z kuzynem mówię "patrz, zaraz wywali kontrolkę" i cyk, zdziwienie "skąd wiedziałeś" . Przy okazji jakiegoś serwisu mi to ogarnęli ale nie pamiętam co to było, przewód jakiegoś czujnika poprawili z tego co pamiętam.
Najważniejsze to znać swoje auto
Mr_Bartek napisał(a):bo szanse, że ma słabą masę
To akurat też problem wielu japońców, z Mazdą na czele
W ibizie mi często w zakręcie wyłączało wspomaganie kierownicy. Bardzo dowcipne to było

Neonixos666 napisał(a):ostatnio na długim łuku drogi wywalił błąd ,,Stop" awaria układu hamulcowego, po wyprostowaniu wszystko wróciło do normy
Mnie Mazda dokładnie w takiej samej sytuacji straszy, że złapałem kapcia i każe się zatrzymać

O ironio w żadnym Renaulcie nie miałem fałszywego alarmu w temacie ogumienia

Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
muszę chyba płynu trochę dolać, minimum jeszcze nie jest ale może czujnik nie łapie. Coś często wypala mi się DPF muszę podpiąć pod kompa i zobaczyć co się dzieję. Widać gdzie się zatrzymuje bo wypalone placki trawy są 
Neonixos666 napisał(a):Widać gdzie się zatrzymuje bo wypalone placki trawy są
obyś któregoś dnia nie zobaczył placka o wymiarach 5x2m
mi w polonezie kontrolka "STOP" zapalała się przy dynamicznej jeździe po zakrętach, bo ciśnienie oleju spadało

To tylko wyschnięta trawa przy wydechu od temperatury, jak nie skończy podczas jazdy to jeszcze na postoju chwilę czekam aż skończy. Ducato jak wypala to topi śnieg w zimę. 
marek napisał(a):polonezie kontrolka "STOP"
To było od płynu hamulcowego...
Trawkę już oglądałem
Historie mojej młodości :
Najbardziej pod mikroskopem podobałam mi się pleśń, jak krajobraz na obcej planecie