motomike6 napisał(a):Neo ciebie tez tak spamują na OLX bo wczoraj wrzuciłem kilka ogłoszeń i dramat, nawet z numerów ukraińskich jakiegoś różnego rodzaju scam ?
Nic podobnego zero spamu, dzwonią tylko zainteresowani.
Właśnie odjechał kolejny zadowolony z posiadania własnej piły spalinowej, nie czekaj kup i Ty, bądź bohaterem swojego domu i czuj się bezpieczniejszy z piłą spalinową u boku już dziś.
wczoraj o pierwszej w nocy tłumaczyłem dla gościa jak dodać przesyłkę olx do ogłoszenia bo chciałem od niego kupić piłę, po ciężkich bojach udało się, dziś nawet ją już nadał, właśnie kupiłem do niej prowadnice, łańcuch czeka naostrzony. Dziś jedna poszła, jutro wystawiam kolejną i szukam następnej okazji.
Dopisano 22 sie 2021 19:28:Mr_Bartek napisał(a):Nie podawaj numeru podczas dodawania ogłoszeń na OLX (nie jest wymagany).

Mam wystawione sporo przedmiotów i dosłownie zero spamu. I tak jak ktoś chce to się przez OLX skontaktuje.
Takie ogłoszenia raczej omijam jak nie mogę bezpośrednio zadzwonić choć najpierw piszę a dobić się przez wiadomość OLX u niektórych trwa wieki.