Czateria... 2021
Jeśli ktoś potrzebuje drugiej opinii dla pewności to potwierdzam. Wyłączenie i włączenie nie naprawiło problemu więc problem ewidentnie istnieje.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Widocznie za mało razy restartowales. Ja się tym zajmuje zawodowo i zawsze restartuje 3 razy. No i forum działa poprawnie. Polecam.
Kurde jutro powrót do kraju, a tam ciagle leje :/
Kurde jutro powrót do kraju, a tam ciagle leje :/
Ja wlasnie wrocilem z Katowic i Tarnowskich Gor……5 godzin jazdy :/ eh.
Bilety do Rumunii kupione.
Lot z Katowic przez Warszawe do Bukaresztu i z powrotem 1070 Pln.
lot z Warszawy do Bukaresztu i z powrotem(ten sam co z Katowic) 2700 Pln…..
Gdzie tu logika ?
W niedziele smigam PKP do Katowic za 60 PLN i nocuje unznajomych.
Bilety do Rumunii kupione.
Lot z Katowic przez Warszawe do Bukaresztu i z powrotem 1070 Pln.
lot z Warszawy do Bukaresztu i z powrotem(ten sam co z Katowic) 2700 Pln…..
Gdzie tu logika ?
W niedziele smigam PKP do Katowic za 60 PLN i nocuje unznajomych.
..::Born To Rise Hell::..
nemi napisał(a):To pojeździsz, fajnie .
Większość w nocy, a to nie jest moja ulubiona pora do jazdy. No ale musiałem się do promu dostosować. Za to tutaj sobie pojeździłem. Po wyspie która ma ~40km długości zrobiłem juz ~650km
loockas napisał(a):nemi napisał(a):To pojeździsz, fajnie .
Większość w nocy, a to nie jest moja ulubiona pora do jazdy. No ale musiałem się do promu dostosować. Za to tutaj sobie pojeździłem. Po wyspie która ma ~40km długości zrobiłem juz ~650km
16 razy zawracałeś "od brzegu do brzegu i na koniec zatrzymałeś się na środku " ?

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Jeździ dookoła i się dziwił jak długi brzeg ma ta wyspa 
JohnnyB napisał(a):Katowic i Tarnowskich Gor
No patrzcie go. Nie widziałeś może kretyna jadącego w deszczu z otwartym dachem? To byłem ja!
marek napisał(a):Nad morzem zero deszczu, temp nieco ponad 20 stopni
Czekaj, czekaj. W niedzielę przyjadę to zacznie..
w niedzielę to ja do scyzoryków wpadnę.
navi pokazuje coś koło 4h45min – pewnie jazdy faktycznej jak zwykle wyjdzie 6h..
omijamy autostrady w ramach protestu
navi pokazuje coś koło 4h45min – pewnie jazdy faktycznej jak zwykle wyjdzie 6h..
omijamy autostrady w ramach protestu

Historie mojej młodości :
Z miesiąc czasu mnie tu nie było. Ilość pracy tak ogromna, że momentami chce się płakać. Póki co częściowo ale otworzyliśmy aparthotel w Szczecinie, na razie na jakieś 40% bo kolejne apartamenty są wyposażane. Praca z turystami z niemiec tak złe wpływa na moja psychikę, że nie macie pojęcia
Z ciekawostek po pół roku szukania, dzwonienia, jeżdżenia udało nam się znaleźć działkę pod budowę domu za w miarę rozsądną cenę. W przyszły tygodniu notariusz i 1250 metrów pod szczecinem będzie nasze

Z ciekawostek po pół roku szukania, dzwonienia, jeżdżenia udało nam się znaleźć działkę pod budowę domu za w miarę rozsądną cenę. W przyszły tygodniu notariusz i 1250 metrów pod szczecinem będzie nasze

Dobrze ze na psychike a nie wątrobę 
Tak z ciekawości jaka duża działka i w jakiej cenie?
U mnie na wiosce widać ruch w interesie, jak jeżdżę na rozweze to co kawałek coś się buduję.

Tak z ciekawości jaka duża działka i w jakiej cenie?
U mnie na wiosce widać ruch w interesie, jak jeżdżę na rozweze to co kawałek coś się buduję.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Wydaje mi się ze cena super – 173 za metr. Powierzchnia 1250 metrów. Media w drodze głównej, musimy pociągnąć Ok 120 metrów żeby uzbroić 8 działek – sąsiedzi już czekają na wspólne działanie.
radzi89 napisał(a):173 za metr.
pod Szczecinem w sensie "poza granicami miasta" ? czy w granicach miasta?
u nas w granicach ciężko znaleźć coś w takiej cenie, a w sensownych miejscach poza granicami kosztują 100-150zł
Dołuje, czyli można powiedzieć, ze druga wioska od Szczecina w stronę Niemiec. Taka Szczecinska sypialnia, z działki do ścisłego centrum mam 12 kilometrów. W granicach miasta to minimum 450 zł metr. W moim obecnym sąsiedztwie 700–1400 metr 

Sprzedałem opony
. Wreszcie koleś który, po prostu przyjechał, wyciągnął kasę, zawnioskował o rabat 100PLN i odjechał z oponami
.
Właśnie wystąpiłem o zmianę terminu spłaty Forda, czekam na info od leasingu. W sumie minęło już 28 miesięcy. Jeśli wykupie w tym roku to około maja Focus raczej na sprzedaż
.
Właśnie wystąpiłem o zmianę terminu spłaty Forda, czekam na info od leasingu. W sumie minęło już 28 miesięcy. Jeśli wykupie w tym roku to około maja Focus raczej na sprzedaż
..::Born To Rise Hell::..
Ja dziś złożyłem piłę dla kuzyna żony, kurde w fajnym stanie się trafiła, piękna kompresja, motor zdrowy teraz z nowymi uszczelniaczami, świecą, gaźnikiem i napędem to robi robotę. Od pierwszego właściciela płakał jak sprzedawał do dziś dzwoni żeby posłuchać jak chodzi