czy jest sens wymieniać same sprężyny (~700-800zł) czy od razu założyć np. TEINa Street (~2700-3100, zależnie czy Basis czy Advance)

www.mazdaspeed.pl
marek napisał(a):czy jest sens wymieniać same sprężyny (~700-800zł) czy od razu założyć np. TEINa Street (~2700-3100, zależnie czy Basis czy Advance)
loockas napisał(a):marek napisał(a):czy jest sens wymieniać same sprężyny (~700-800zł) czy od razu założyć np. TEINa Street (~2700-3100, zależnie czy Basis czy Advance)
Ja poszedłem w same sprężyny, ale ja już miałem amorki Bilsteina (B6). Ty pewnie masz zwykłe czarne (tak sądzę, bo 1.8 nie wychodziły na bilach), nie wiem jak eibach pro kit z tym gada. Bil ma raczej krótszy skok. Ja jestem ogólnie zadowolony. Poprawiło sie zachowanie auta w zakrętach (nie buja), wygląda też dużo lepiej, ale nie podoba mi się to, że auto nie siedzi równo (tył jest niżej). Dzisiaj poszedłbym raczej w gwint
nemi napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Renata przypomniała o wymianie baterii w pilocie, grzecznym komunikatem
Też to miałem ostatnio. Bardzo miłe ze strony auta
Kiedyś jakieś protesty były jak wszędzie ale ogólnie implementacja idzie wolno ale prędkość robi swojemarek napisał(a):motomike6 napisał(a):i widzę że mieście już 5G działa
foliarze nie protestują ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości