Zapomniałem się pochwalic tesciu odebrał renowke jedyne 3tys wymiana silnika. W starym się dziura w tłoku zrobila
Czateria... 2021
Beny napisał(a):Nie znam tematu, sypia się?
Zapomniałem się pochwalic tesciu odebrał renowke jedyne 3tys wymiana silnika. W starym się dziura w tłoku zrobila
w cenie jest katalizator?
Już dawno musiało być coś nie tak na tym cylindrze, dziura w tłoku nie robi się od tak.
Dopisano 23 maja 2021 9:34:
Eh jakiś czas temu robiłem tylną klapę w ASO na gwarancji antykorozyjnej, ładnie pomalowali a ruda po zimie dalej wychodzi
Nie kat+900,starego jeszcze nie sprzedal.
Mówią że rozrząd był źle zalozony. Tesciu był 2razy nad morzem reszta po Krakowie i nic się nie działo podejrzanego.Może rzeczywiście przeskoczył, później kręcili bo nie chciał odpalić i poszło.
Mówią że rozrząd był źle zalozony. Tesciu był 2razy nad morzem reszta po Krakowie i nic się nie działo podejrzanego.Może rzeczywiście przeskoczył, później kręcili bo nie chciał odpalić i poszło.
-
Przemek...
- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
Neonixos666 napisał(a):Eh jakiś czas temu robiłem tylną klapę w ASO na gwarancji antykorozyjnej, ładnie pomalowali a ruda po zimie dalej wychodzimam gwarancję do 2024 więc musze jeszcze raz się do nich wybrać i zażądać wymiany całej klapy bo takie naprawianie to bez sensu.
Ojej, Renault i rdza? Nie może być!
nemi napisał(a):Dziś dwie laguny coupe widziałem. Przód nigdy mi nie leżał, ale tył do dziś robi bardzo dobre wrażenie
Mi się kojarzy z którymś mercedesem.
Tylko technika pod spodem słaba, gdyby nie to, to byłby ciekawy samochód.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Krzemol napisał(a):Ojej, Renault i rdza? Nie może być!
Jak by każda mazda przy przebiegu 220 tyś miała by tyle rdzy to kupił bym

U mnie klapa z amelinium się utlenia. 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Krzemol napisał(a):Mazda w 5 bardzo łatwo rozwiązała ten problem dając plastikową klapę. I widzisz – u mnie nie rdzewieje...
Szkoda że tak łatwo nie rozwiązała rudej w innych miejscach
Mnie coś korci na zmianę ale nawet nie mam pomysłu na co i nie chce mi się wertować Internetu, analizować, czytać, sprawdzać a zapewne co by mi spasowało to i tak nie w moim budżecie, tak że dalej będę ujeżdżał tą francuską myśl techniczną