Alkoholowy kącik MazdaSpeed
najczęściej pijam Kasztelana Niepasteryzowanego, jak wychodzimy do Krajina Piva to wtedy rożne próbujemy, ale najczęściej Czarne Miodowe, Ciemne Miodne, Primator 24 (polecam na dobitkę
), po za tym ostatnio zasmakował mi Czerwony Smok od Fortuny, dobre piwo z goryczką 
michalxxxxx napisał(a):Jakies uprzedzenia do niepasteryzowanych piw. ze co ze tansze to zlej jakosci?
Mowa o Kasztelanie? Z niego takie piwo niepasteryzowane jak z Bin LAdena katolik.
Szczyny pokroju Carlsberga.
Radex napisał(a):no wlasnie... zdrówko Panowie !
Dokładnie, zdrówko

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Radex napisał(a):ale w tą drugą chyba gorzejnemi napisał(a):Muszę wam tylko powiedzieć, że galaretka agrestowa smakuje w obie strony .
Nieeeee, delektować się smakiem można dwukrotnie. Trochę eksperymentuję i już wiem dlaczego Apap się połyka, a nie gryzie. W drodze powrotnej jest obrzydliwy. Ja też jestem obrzydliwy, że w ogóle o takich rzeczach piszę.
A wiecie co jest najgorsze? Za dwie godzinki urywam się z roboty i... jestem świadkiem na ślubie!
Ciekaw jestem, jak czuje się Pan Młody, który wczoraj wypił więcej ode mnie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Póki co nie mogę założyć krawata z dwóch względów: wzmaga odruch i jest mało praktyczny przy pochylaniu się

U mnie tylko piwko Pilsener z Real-u
pod czipsy
Ja robię POST
z dyspensą na RYKI