Czateria... 2021
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam...
BTW – wczoraj widziałem test elektrycznego Citroena C4. No i taka typowo francuska cecha – komunikat: "wyłącz silnik przed rozpoczęciem jazdy"
.
Teraz wsiadłem do Megana i wcisnąłem jednocześnie sprzęgło i przycisk "start". Odrobinkę za wcześnie to się stało, więc wyświetlił mi komunikat "Wciśnij HAMULEC + start". A oczywiście on żadnego hamulca nie wymaga, tylko musi być sprzęgło
BTW – wczoraj widziałem test elektrycznego Citroena C4. No i taka typowo francuska cecha – komunikat: "wyłącz silnik przed rozpoczęciem jazdy"
Teraz wsiadłem do Megana i wcisnąłem jednocześnie sprzęgło i przycisk "start". Odrobinkę za wcześnie to się stało, więc wyświetlił mi komunikat "Wciśnij HAMULEC + start". A oczywiście on żadnego hamulca nie wymaga, tylko musi być sprzęgło

Gdybyś miał droższą wersję ze skrzynią automatyczną to by się wszystko zgadzało. 

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Ja mu listę modów już robię. Obok torsena jest gleba bo patrzeć nie mogę na te kozę 
Na śniegu szybciej zgnije. Wczoraj bączka puściłem tym autem bez trudu na suchym
Nowy właściciel nie krył "zadowolenia" 
Krzemol napisał(a):I dobrze, napęd na tył więc nie marudź
Na śniegu szybciej zgnije. Wczoraj bączka puściłem tym autem bez trudu na suchym
loockas napisał(a):Obok torsena jest gleba bo patrzeć nie mogę na te kozę
Ja swój gwint dosyć mocno podniosłem i w sumie jestem ciekaw jak się to ma do serii. Na ustawieniu "zakupowym" wiecznie tyłek spięty i omijanie nawet minimalnych nierówności... Zero frajdy z jazdy, ja nie wiem co ludzie w tym widzą. Wyglądała fajnie i to tyle.
No wiadomo że trzeba tak ustawić żeby nie przeszkadzało. Zwłaszcza że masz możliwość. W NC zjechało auto ok 3-4cm i muszę naprawdę się postarać żeby w coś uderzyć. Ważne, że mniej buja. Też chciałbym gwint, ale nie wiem czy się skuszę...
O widzisz, wreszcie ktoś pisze po mojemu
Fakt, jedynie wizualnie mogłoby być niżej.
Na śnieg to mam tego drugiego z tylnym napędem. Ale dzisiaj wylosowałem kluczyki do służbówki
Na śnieg to mam tego drugiego z tylnym napędem. Ale dzisiaj wylosowałem kluczyki do służbówki
To że to piszę tutaj, to nie znaczy, że mnie to frustruje
. Raczej traktuję to humorystycznie – jak na przykład komunikat z hamulcem
.
Jak miałem trzeci raz w tym roku check engine, to się nawet głośno roześmiałem. Tylko za pierwszym razem dzwoniłem do ASO i umawiałem termin, potem już czekałem aż zgaśnie – póki co się sprawdza strategia.
Jak miałem trzeci raz w tym roku check engine, to się nawet głośno roześmiałem. Tylko za pierwszym razem dzwoniłem do ASO i umawiałem termin, potem już czekałem aż zgaśnie – póki co się sprawdza strategia.
Jedyny komunikat jaki wziąłem na poważnie to ,, usterka ładownia akumulatora" i "stop ryzyko przegrzania silnika" resztę komunikatów olałem 

Krzemol napisał(a):O dziwo ja nawet w Alfie bardzo rzadko widywałem. A teraz to już w ogóle
Pamiętam to z Peugeota.

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...