Czateria... 2021
O jaka ładna laweta 
Nie przekracza taki zestaw masy dopuszczalnej? 
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
jest ok ten meraś jest ciężki i ciężką przyczepę może ciągnąć z hamulcem
nemi napisał(a):To gratulacje, taka niepewność była na pewno masakryczna i teraz masz dużą ulgę.
Nie powiem, trochę stresu było.
W zeszłym roku kontrakt dostałem 23 grudnia, ale 2 miesiące wcześniej mieliśmy pisemne zapewnienie już o przedłużeniu. W tym roku.....nic. Od 6 tygodni próbowaliśmy uzyskać jakieś pisemne zapewnienie.....przyszło dopiero dziś z nowym, starym kontraktem. Tutaj lekki zawód, bo wyrobiliśmy to co miało być gwarantem poprawy wynagrodzenia na kontrakcie....
Lipa, bo mi jedna fura uciekła, sprzedała się w poprzednim tygodniu, ale do czasu uzyskania kontraktu nie było pewne czy mogę sobie na nią pozwolić......No nic. Pewnie znajdzie się coś innego, mam na to cały styczeń
..::Born To Rise Hell::..
ah te godziny przy kompie w poszukiwaniu odpowiedniego egzemplarza, aż Ci zazdroszczę
Kupiec jedzie po piłę, będzie kasa na święta
Kupiec jedzie po piłę, będzie kasa na święta
Neonixos666 napisał(a):jest ok ten meraś jest ciężki i ciężką przyczepę może ciągnąć z hamulcem
Jest Ok ML ma 3,5 tony na haku
Na haku to może mieć i 5 ton i tak nie da się pociągnąć więcej bo stosunek dopuszczalnej masy całkowitej (DMC) pojazdu do DMC przyczepy musi wynosić 1,33 : 1. Tak więc im cięższy pojazd tym więcej może 
DO tego zdjęcia pasuje podpis ,, gdy naprawę Ci się śpieszy" 

pany, u młodego zamontowałem taki panel z ledami i przestał świecić. Co tam mogło paść?
Ledy raczej nie, obstawiam że jakiś zasilacz?
Trochę nie mam ochoty wywalać 3 setek na nowy panel...
Ledy raczej nie, obstawiam że jakiś zasilacz?
Trochę nie mam ochoty wywalać 3 setek na nowy panel...
a jest tam jakiś włącznik, może to on?
Grzyby napisał(a):pany, u młodego zamontowałem taki panel z ledami i przestał świecić..
Taki, czyli jaki? Taki, czy może taki?
Nie uważasz, że podałeś tak ogromną ilość informacji, że nie można tego ogarnąć?
MazdaOwner napisał(a): Taki, czy może taki?
Mi się zdaje, że nie. Że to inny.
Na 705 stronie jest pokazany ten pokój, ale niestety nie widać na nim panelu. Pamiętam, że pokój był przez Mariusza pokazany i że było oświetlenie na zdjęciu, ale nie pamiętałem już jakiego typu
Swoją drogą mam nadzieję, że to gniazdko zostało przykręcone, bo z dziećmi nigdy nic nie wiadomo

nemi napisał(a):Mi się zdaje, że nie. Że to inny.
Na 705 stronie jest pokazany ten pokój, ale niestety nie widać na nim panelu. Pamiętam, że pokój był przez Mariusza pokazany i że było oświetlenie na zdjęciu, ale nie pamiętałem już jakiego typu
Swoją drogą mam nadzieję, że to gniazdko zostało przykręcone, bo z dziećmi nigdy nic nie wiadomo
Respect ja nie wiem co wczoraj robiłem

Po ponad miesiącu przyszedł tłok z pierścieniami do dmuchawy plecakowej Ryobi, niestety mam kryzys odnośnie warsztatu i nie chce mi się aktualnie dłubać, może to przez zmęczenie pracą bo teraz sam musze ogarniać sporo w firmie. Myślę wziąć się za to aż po nowym roku, odpalę piecyk na ropę i w cieple poskładam to do kupy. 010AV sprzedana a na 341 mam zainteresowanego. Jutro przyjdzie 190T zobaczymy w jakim stanie. Jestem też wstępnie umówiony na wymianę uszczelniaczy w 023 po nowym roku. Tak że roboty jest tylko chęci ostatnio jakoś brak.