Czateria... 2021
Nie pokruszy, do wycięcia woreczek, ale to nic, fakt
podejrzenia były gorsze. Plus, brak motywacji na diete....juz nie wystepuje. -6 na wadze juz sie pojawilo. Zostalo jeszcze 15
.
..::Born To Rise Hell::..
Może i ja bym zrobił jakieś wyniki, dawno nic nie badałem
Jeny... nie straszcie... ostatni raz na badaniu krwi byłem... z 5 lat temu
ale się wybieram... tylko przez koronę tak jakoś nie po drodze człowiekowi do jakiejkolwiek placówki medycznej...
ale się wybieram... tylko przez koronę tak jakoś nie po drodze człowiekowi do jakiejkolwiek placówki medycznej...Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Mnie te kolejki przerażają, są dwa labolatoria u nas i zawsze full ludzi od samego rana.
loockas napisał(a):a to co za geriatria się tu spotkała?
taki wiek, jeszcze trochę i będzie licytacja kto jest bardziej chory
Dominator napisał(a):Kompleksowe badania krwi wypadało by wykonywać raz na dwa lata.. a te podstawowe przynajmniej raz w roku. Chyba że ktoś woli żyć krótko ale jak król
ja tam robiłem badania, wszystko wychodziło git i nagle wylądowałem jednego dnia na SOR, następnego dnia operacja, żeby nie przenieść się na tamten świat.
I nawet te rozszerzone badania nic nie wykazywały bo aż takiego zakresu się profilaktycznie nie bada
Potem ponad pół roku badań specjalistycznych w celu znalezienia przyczyny, po pół roku "niestety nie wiemy czemu tak się stało"
Neonixos666 napisał(a):Może i ja bym zrobił jakieś wyniki, dawno nic nie badałem
ja myślę, że "na ciele" jest wszystko ok, ale te piły...
Badałbym co innego

Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
Nogi? 
Dokładnie... raz diagnozę w tym stylu usłyszałem
od ortopedy... na szczęście chodziło i rękę 
Szymon napisał(a):"Chodzić, obserwować.."
Dokładnie... raz diagnozę w tym stylu usłyszałem
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Ja w zeszłym roku robiłem kompleksowe badanie krwi razem z chormonami, chyba 6 fiolek wzięli. Co ciekawe wszystko w normie, prócz cukru (124), na kolejnym badaniu 115, obciążenie glukozą też trochę ponad normę +10 0h, +10 2h, trochę zacząłem to leczyć farmakologicznie ale generalnie koliduje mi to z wieczornym łomżingiem więc tylko monitoruję.
Stała pod ścianą prężąc kakao
eee chyba ma pod kontrolą, nie słyszałem w wiadomościach żeby ktoś po Szczytnie z piłami ludzi gonił na mieściezadra napisał(a):Neonixos666 napisał(a):Może i ja bym zrobił jakieś wyniki, dawno nic nie badałem
ja myślę, że "na ciele" jest wszystko ok, ale te piły...
Badałbym co innego![]()

Ja miałem ostatnio z krwi i wszystko książkowo poza cukrem
od niedzieli odstawilem słodycze, cole i mam zamiar się wybrać na glukoze.-
Przemek...

- Od: 8 wrz 2006, 16:22
- Auto: Mazda 6gh 2.5pb
Mazda Xedos 9 2.5V6 KL
Mazda 323f 2.0 V6 GT
zadra napisał(a):ja myślę, że "na ciele" jest wszystko ok, ale te piły...
Badałbym co innego
dobre
Piły już wyprzedaje ostatnio jedną sprzedałem a jutro wysyłam swojego klasyka, zostały mi dwie z czego jedną oddam dla teścia niech ma na działkę a jedną może znajoma znajoma weźmie dla chłopaka
.Jaram się tymi motorkami jadę w przyszłym tygodniu po nie, załaduje na Ducato i spróbuje złożyć ten złom w całość, będzie to coś nowego dla mnie ale lubię się uczyć nowych silników. Potem może jakieś ATV/Quad może wleci do roboty. Ojciec widzę że też trochę podłapał i robi za dodatkowe ręce i jako tester.
marek napisał(a):Potem ponad pół roku badań specjalistycznych w celu znalezienia przyczyny, po pół roku "niestety nie wiemy czemu tak się stało"
Wszystkiego nie wykluczysz, ale jeśli zrobił byś badania (ty lub ktokolwiek inny) i coś by wyszło to przynajmniej powinno się temu przeciwdziałać. A sporo osób nawet nie sprawdzi i potem zonk..
nemi napisał(a):W Polsce mówimy oddam teściowi
ja mieszkam w tej gorszej Polsce gdzie nawet mówi się źle a co gadać żyje

nemi napisał(a):Neonixos666 napisał(a):z czego jedną oddam dla teścia
W Polsce mówimy oddam teściowi
Myślę że w tym przypadku obie formy są poprawne.
Tak samo jak to że za chwilę idę na pole, a mieszkam w mieście
nemi napisał(a):Neonixos666 napisał(a):z czego jedną oddam dla teścia
W Polsce mówimy oddam teściowi
Dwóch kolegów z Podlasia ze sobą rozmawia:
-Ukradłem dla Ciebie rower
-To teraz mam dwa?
-Nie masz żadnego

- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07