Co jecie dziś na obiad ?
Mówisz Magicjan chińsko wietnamska restauracja?? A niepomyślałes że to jakiś inny rodzaj mięsa
Ostatnio zauważyłem że mniej bezpańskich psów biega :/ i nadal twierdzisz że za 12 zł dostałeś tyle kurczaka

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek sprowadził Cię na ziemię magician
a tak w ogóle to niedawno też jadłem u chińczyka bardzo podobny zestaw i te piersi z kurczaka była całkeim dobre w połączeniu z sosem słodko ostrym
dziś niestety skromnie, beż żadnych stejków czyli lipa..... kartofle z kapustą zasmażaną z kiełbasą

a tak w ogóle to niedawno też jadłem u chińczyka bardzo podobny zestaw i te piersi z kurczaka była całkeim dobre w połączeniu z sosem słodko ostrym
dziś niestety skromnie, beż żadnych stejków czyli lipa..... kartofle z kapustą zasmażaną z kiełbasą
To o czym piszecie nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia póki mi smakuje. Może to być choć by z kota, psa, chomika czy gołębia złapanego w spocony podkoszulek
A jeżeli tak to tym bardziej się cieszę bo za niewielką kasę kosztuję orientalnej kuchni dalekowschodniej
Dzisiaj zamówiłem to samo ino z frytasami:

Od skośnookiego, ciapatego jegomościa usłyszałem dźwięczne "maćneko" i zabrałem się do pałaszowania. Sssssmakowe

Od skośnookiego, ciapatego jegomościa usłyszałem dźwięczne "maćneko" i zabrałem się do pałaszowania. Sssssmakowe
Magician napisał(a):Dzisiaj zamówiłem to samo ino z frytasami:
Ale te frytki karbowane to chyba z "HORTEX'-u

-
miro62
Magician napisał(a):To o czym piszecie nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia póki mi smakuje. Może to być choć by z kota, psa, chomika czy gołębia złapanego w spocony podkoszulekA jeżeli tak to tym bardziej się cieszę bo za niewielką kasę kosztuję orientalnej kuchni dalekowschodniej
![]()
jadłem dokładnie to samo, też z frytami. potwierdzam – smakowe

do tego mnóstwo sosu chilli słodko ostrego, tak żeby potem

charlota napisał(a):Kupne pierogi z mięsem
To mamy dzisiaj podobny posiłek
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89