Czateria... 2021
Bo ja wiem,
fajnie krople uciekają, w mazdzie trzymało mi z rok jak mało jeździłem wiec było fajne
W kii zimowy płyn do spryskiwaczy zjadł mi wycieraczkę, pewnie musiałbym nakładać ja częściej, a trochę mi się nie chce. W dodatku jakoś dziwnie mi wycieraczki skakały po szybie z nałożonym tym specyfikiem, ale właściwie nie wiem czy to wina tego bo tez mi poprawiali coś na serwisie.
fajnie krople uciekają, w mazdzie trzymało mi z rok jak mało jeździłem wiec było fajne
W kii zimowy płyn do spryskiwaczy zjadł mi wycieraczkę, pewnie musiałbym nakładać ja częściej, a trochę mi się nie chce. W dodatku jakoś dziwnie mi wycieraczki skakały po szybie z nałożonym tym specyfikiem, ale właściwie nie wiem czy to wina tego bo tez mi poprawiali coś na serwisie.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Zaryzykuję z czymś innym niż RainX. Spróbuję tego AngelWaxa H2GO – niby od 40km/h już działa.
Jazda z NW w czasie deszczu w nocy to bajka. Z super wycieraczkami bez NW to jednak bida.
jacobs napisał(a):Bo ja wiem,
fajnie krople uciekają,
Jazda z NW w czasie deszczu w nocy to bajka. Z super wycieraczkami bez NW to jednak bida.
loockas napisał(a):Nigdy tego nie używałem. Faktycznie warto?
Warto. W zimie jechałem trasę Poznań-Zamość i mimo deszczu to przez całą trasę wycieraczek użyłem dosłownie 3 razy. Widoczność była znakomita.
Oglądać od 1:40:
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):W zimie jechałem trasę Poznań-Zamość i mimo deszczu to przez całą trasę wycieraczek użyłem dosłownie 3 razy. Widoczność była znakomita.
tylko pewnie i tak mi czujnik deszczu włączy wycieraczki
Ten co przełącza do tych bliźniaczek przy Megane w Budapeszcie? Niestety nie działa 
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Stare Megane Classic 
Chyba masz Meganowstręt co?
Chyba masz Meganowstręt co?
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem
Dawne auta:
Citroen Xsara II 1,6 16V 2003|Mazda 6 GG/GY 2005 2,0 MZR-CD 136 KM MT|Mazda 3 BM 2016 2,0 SkyActiv-G 120KM MT "Śnieżynka"|Mazda 3 Hikari, 2,0 150KM AT|Seat Arona FR 1.5 TSI DSG :(|...
Nie, dlaczego? Podoba mi się 
Dopisano 12 maja 2020 20:34:
Wystawiłem na olx starego lapka uszkodzonego. Dałem dobrą cenę i w godzinę poszedł
Pacz jaki Megane ładny!
Dopisano 12 maja 2020 20:34:
Wystawiłem na olx starego lapka uszkodzonego. Dałem dobrą cenę i w godzinę poszedł
Pacz jaki Megane ładny!
Ostatnio edytowano 12 maja 2020, 20:49 przez nemi, łącznie edytowano 1 raz
eh nie udało mi się piły wylicytować a chciałem pobawić się w serwisanta 
Panowie, jebla mi jednak pompa wody w pugu (rozrząd zmieniany rok temu). Czy zasadnym jest domagać się od sprzedawcy (sklep) zwrotu części kosztow lub całości kosztów ponownej naprawy? Posiadam faktury. Przechodził ktoś coś takiego?
nemi, twój kot ma jakieś wypływy z oczu?
Szymon, pewnie są tu więksi specjaliści od fotelików niż ja, ale wydaje mi się że twój fotelik za bardzo się pochyla (tak jak kanapa). Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale u nas jeszcze bardziej kanapa opada w tył i jeszcze bardziej tak było. Przez co dziecku leciała głowa do klatki piersiowej, nie wiem czy to korzystne dla niego. Są bazy do fotelików które niwelują ten kąt.
Poza tym, fajna mata, aczkolwiek dla noworodka średnio się przydaje. To chyba już jak dziecko ma buty i bardziej kopie.
Szymon, pewnie są tu więksi specjaliści od fotelików niż ja, ale wydaje mi się że twój fotelik za bardzo się pochyla (tak jak kanapa). Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale u nas jeszcze bardziej kanapa opada w tył i jeszcze bardziej tak było. Przez co dziecku leciała głowa do klatki piersiowej, nie wiem czy to korzystne dla niego. Są bazy do fotelików które niwelują ten kąt.
Poza tym, fajna mata, aczkolwiek dla noworodka średnio się przydaje. To chyba już jak dziecko ma buty i bardziej kopie.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Jak kupi już Scenica do wożenia dzieci to będzie lepiej