loockas napisał(a):No to problem wakacji nam się chyba wszystkim rozwiązałMaski obowiązkowe do... szczepionki
Ciulowo twarz opalisz
www.mazdaspeed.pl
nemi napisał(a):Ja skusiłem się 3 razy na szczepienie na grypę i byłem cholernie chory za każdym razem po tym .
loockas napisał(a):No to jest ciekawe i ta teoria spiskowa wokół Gatesa krąży już od jakiegoś czasu. Nie wiem, chce wierzyć że to naprawdę jest teoria spiskowaAle lubię takie ciekawostki poczytać
loockas napisał(a):Tak zdrowo rozsądkowo... robiłbyś big konferencje ze streamem na YT o pandemii na 6 tygodni przed pandemią którą chciałbyś wywołać? No chyba bym to lepiej zaplanował
loockas napisał(a):Może się tego kiedyś dowiemy.... a może nie
Szymon napisał(a):Ale przecież nazwa tego wirusa SARS-cov-2 i choroba nim wywołana COVID-19 to są tak jakby liczby porządkowe. To były pierwsze wolne nazwy na następnego wirusa z rodziny koronawirusów![]()
Spece Gatesa przewidzieli że to będzie pandemia spowodowana wirusem z tej rodziny i tyle
Dopisano 17 kwi 2020 7:12:
O. No właśnie. Nie widziałem odpowiedzi Bartka.
Beny napisał(a):Czyli pieniążki na wakacje można już wydawaćtrzeba się bedxue za jakimś wypasionym basenem rozglądnąć jak przyjdzie siedzieć w domu.
loockas napisał(a):Ja już nazwy pomijałem. Mi chodziło akurat o sam fakt, że BG zajmuje się rynkiem farmaceutycznym i w związku z tym rosną wokół niego teorie spiskowego. Niektóre są ciekawe, inne mniej. W żadną nie wierzę, ale poczytać z nudów można
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości