Czateria... 2021
doliczyło rabat -15 % za zakup online
Ja teraz za Volvo V40 zapłaciłem pakiet OC,AC, Assistance, Szyby, NNW, wartosć auta 46kPLN – 1570 PLN, chyba Gothard czy jakoś tak.....chyba to dawne PTU jak kojarze. Jeden kij....i tak raczje przed koncem roku sprzedam.
..::Born To Rise Hell::..
o kurła 364 zł 
a kombinowaliście ze zniżkami np od Zachara? Tam niby 150zł oddają. Ja mam jeszcze czas ze wszystkimi autami. Ioniq najwcześniej bo w czerwcu, ale pewnie wezmę to co podrzuci PKO.
Nie wytrzymałem już ze sobą. Wziąłem maszynkę do włosów i ogarnąłem strzyżenie
Wyszło znośnie, da się wyjść z domu bez czapki 
Nie wytrzymałem już ze sobą. Wziąłem maszynkę do włosów i ogarnąłem strzyżenie
Patrzyłem na tych youtuberowych wyszukiwarkach ubezpieczeń i nawet ze zniżką wychodziło drożej niż Rankomat. Może jestem słabym przykładem bo wygasły mi zagraniczne zniżki i dopiero mam rok w PL.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Dziś jest dobry dzień, załatwiłem zus, na Mintosie wpadły odsetki, dostane 25 euro za afiliację, znalazłem dobre ubezpieczenie i jeszcze charytatywnie oddałem stare lusterko. Wczoraj nawet dostałem 30zł za aktualizację Adobe flash playera 
Dopisano 15 kwi 2020 20:25:
Mi wystarczy te 364 zł, jak sobie przypomnę ile płaciłem za samo OC za Mazdę to teraz miałbym OC+AC
Dopisano 15 kwi 2020 20:29:
a jakie macie ubezpieczenie na rodzinę?

Dopisano 15 kwi 2020 20:25:
loockas napisał(a):a kombinowaliście ze zniżkami np od Zachara? Tam niby 150zł oddają. Ja mam jeszcze czas ze wszystkimi autami. Ioniq najwcześniej bo w czerwcu, ale pewnie wezmę to co podrzuci PKO.
Mi wystarczy te 364 zł, jak sobie przypomnę ile płaciłem za samo OC za Mazdę to teraz miałbym OC+AC
Dopisano 15 kwi 2020 20:29:
a jakie macie ubezpieczenie na rodzinę?
Neonixos666 napisał(a):a jakie macie ubezpieczenie na rodzinę?
a cóż to?
Co do OC/AC, ja się zdziwiłem, bo w zeszłym miesiącu przedłużałem polisę i mimo że zmieniłem adres firmy i zamieszkania na warszawski to składka wzrosła niewiele, powiedzmy 3%. Myślałem że będzie dużo więcej.
If you’re in control, you’re not going fast enough.
nemi napisał(a):Pewnie masz dealerskie?
Tak. To ma wpływ?
Jak zadzwoniłem do Pani z salonu i poinformowałem o zmianach to powiedziała "uuuu, będzie dużo drożej". Po czym przysłała mi ofertę ok. 100zł większą niż rok wcześniej. Byłem w szoku
If you’re in control, you’re not going fast enough.
szukam jakiegoś ubezpieczenia które by obejmowało wszystkich członków rodziny.
jacobs napisał(a):Tak. To ma wpływ?
Tak, zasadniczy. Oferta PZU przy pełnych zniżkach na Megane – 3500 w ub. roku. U dealera bez uwzględniania zniżek – 2500. Nie jestem pewien, czy to za 3500 było tak samo wypasione jak to od dealera

Pytałem panią od ubezpieczeń w VW o ubezpieczenie Megane teraz – najtańsze 3800.
Po pierwszym roku do Golfa nie udało mi się znaleźć taniej niż 4300, u dealera – ~2500 co roku.
Neonixos666 napisał(a):szukam jakiegoś ubezpieczenia które by obejmowało wszystkich członków rodziny.
Ja mam "oc w życiu prywatnym" z Warty.
składka coś koło 55zł/rok
obejmuje szkody do 30 000 za mnie i dziecko.
Pewnie jest coś podobnego na całą rodzinę.
Czego konkretnie szukasz?.
Wiecie może jak jest teraz z przeglądami?
Koło 20-ego wychodzi mi w moturze i zastanawiam się, czy w związku z C-19 mogę to olać i zrobić później.
sezonu jeszcze nie rozpocząłem..
Historie mojej młodości :
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
staraj się nie rozlewać zbyt dużo przelewając z pustego w próżne...
[url]https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=102&t=151548&start=140[/url]
Przeglądu bym jednak nie odwlekał. Co w przypadku jakiegoś zdarzenia? Byłem dzisiaj na przeglądzie z Megane i wszystko normalnie ale bez wysiadania z samochodu.
a czy można ubezpieczyć auto bez przeglądu?
Neonixos666 napisał(a):a czy można ubezpieczyć auto bez przeglądu?
kontynuacja oc- bez problemu, nikt nie pyta.
Po zakupie – jako pierwsze oc to chyba trudniej, bo okazujesz dow rejestracyjny, więc brak przeglądu jest widoczny.
podczas przeglądu motocykla trudno z niego nie wysiadać..
Historie mojej młodości :