Odnośnie spalania, to odkąd zrobiło się cieplej Qju mnie rozwala, w mieście na odcinkach typu 5 – 10km wychodzi 8,6l/100km. Najmniej palącym pojazdem w mojej rodzinie w tym roku jest Clio – jeszcze go nie zalewałem

www.mazdaspeed.pl
Gib napisał(a):to co wierzycie w te 150k od niemca?
BTW. w VB fotel kierowcy jest świecący, da się go jakoś przywrócić do normalności bez odukrzacza piorącego?
Gib napisał(a):to co wierzycie w te 150k od niemca?
BTW. w VB fotel kierowcy jest świecący, da się go jakoś przywrócić do normalności bez odukrzacza piorącego?
JohnnyB napisał(a):urwa ać, 2 godziny spędziłem pucując auto, posawiłem na parkingu pod blikiem, 2 auta stały i [tiiit] ptaszyska zasrały mi całe auto.....normalanie jakiś konkretne bombardowanie to było......jak na tym filmiku gdzie ludziki chleb wytaplali w środku na przeczyszczenie i zaczeli karmić mewy przy jakiejś promenadzie....
Gib napisał(a):powinno chyba spłynąć po wosku?
brii napisał(a):Jeśli w mieście zacznie palić jak smok to winić mam Japończyków – silnik to dzieło ludzików z Mitsubishi
Odnośnie spalania, to odkąd zrobiło się cieplej Qju mnie rozwala, w mieście na odcinkach typu 5 – 10km wychodzi 8,6l/100km. Najmniej palącym pojazdem w mojej rodzinie w tym roku jest Clio – jeszcze go nie zalewałemPrawdę rzekłszy to nie wiem czy go nie sprzedać – szkoda, żeby tak stał. Głupio zrobiłem bo niedawno wrzuciłem mu nowe B14 a nie jeżdżę nim praktycznie w ogóle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości