Czateria...cd
Grzyby napisał(a):W domu?????
A gdzie tam w domu

Przesz pisałem ,że w domku drewnianym ,wolnostojącym, na bloczkach zamiast fundamentów.
Grzyby napisał(a):A żeby się inne usrojstwo nie zalęgało to trzeba zwyczajnie ... sprzątać
Patrzcie Go jaki mądrala!
Smialem sie z tych OBD po BT za 40 pln i aplikacjami za 15 pln, a wczoraj jak kumpel byl i mial to skasowal mi inspekcje i znalazl kilka bledow z sensorem MAF. Zatem przepustnica do czyszczenia
.
Dzis sobie zamowie chyba taka zabawke.
Dzis sobie zamowie chyba taka zabawke.
..::Born To Rise Hell::..
Za 40zl to kupisz dwa takie interfejsy 
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Gib i jak? Zaspokoiłeś ciekawość? Przejechałeś się tym wynalazkiem?
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Powinna być informacja że każdy oglądający powinien mieć ze sobą 5L paliwa na odpalenie 

Nie oglądałem, chyba i tak mi odwagi zabraknie na taki wynalazek, a mam co w tej chwili robić. Po zmroku upalam opla i żałuję że nie mam gazu bo trochę to jednak przy dystrybutorze kosztuje
A pontiac, cóż jako jedyne auto i tak się chyba nie sprawdzi, a jako drugie faktycznie JB ma rację Firebird fajniejszy 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Panowie, a co sądzicie o żywotności skrzyń DSG ?
Początki ich były dość cięzke, czy nadal cierpią one na jakieś przypadłości ?
A tak poważnie co sądzicie o DSG w 2.0 TSi/TFSi ?
Początki ich były dość cięzke, czy nadal cierpią one na jakieś przypadłości ?
A tak poważnie co sądzicie o DSG w 2.0 TSi/TFSi ?
Przez pewien czas (choroby wieku dziecięcego) w VAGach było trochę problemów z synchronizacją przepięć sprzęgieł i ogólnie z niedoszacowaniem wytrzymałości skrzyń – padały jak muchy a przy niektórych manewrach potrafiły ogłupieć. Skonfigurowane były ogólnie do jeżdżenia na 400m, bo w innych zastosowaniach konwencjonalne automaty potrafiły lepiej sobie radzić. Potem się znaczenie poprawiło i na tą chwilę raczej już nie sprawiają problemów. U innych producentów nie słyszałem o problemach z takimi przekładniami. Sporo ludzi już tym jeździ i raczej skrzynie nie są tematami rozmów przy kopaniu w koła co raczej jest dobrym znakiem 
Teoretycznie powinno być to żywotne jak manual a sprzęgła nawet żywotniejsze.
Teoretycznie powinno być to żywotne jak manual a sprzęgła nawet żywotniejsze.
Trusted computing – Yes or No?
Beny napisał(a):Kurde Vectre C kolegi którą tu wrzucałem poszła.Znalazł sie klient i z dwoma kompletami opon 18tys wypłacił
Ja też chce tyle wydać na Vectrę

SIę pojawił kupiec na Volvo, jeśli sprzeda auto, ale jest zainteresowany dość mocno.....
Więc może zmienić na coś świeższego ?
Po głowie chodzą mi takie pomysłu, wszyskie w leasingu:
Używane:
1. Passat 2.0 TSi DSG B7 – pewnie jakieś 2011 rocznik – jakieś 75 tyś brutto
2. Volvo S80 D5 AT – pewnie 2011 rocznik – jakieś 80 tyś brutto
Nowy:
1. Seat Leaon 1.4 125KM FR
2. Hyundai i30 SW 1.6 ON
Co wy na to ?
Więc może zmienić na coś świeższego ?
Po głowie chodzą mi takie pomysłu, wszyskie w leasingu:
Używane:
1. Passat 2.0 TSi DSG B7 – pewnie jakieś 2011 rocznik – jakieś 75 tyś brutto
2. Volvo S80 D5 AT – pewnie 2011 rocznik – jakieś 80 tyś brutto
Nowy:
1. Seat Leaon 1.4 125KM FR
2. Hyundai i30 SW 1.6 ON
Co wy na to ?
A ile się płaci miesięcznie za takie auto?