Czateria...cd
dostałem dziś list od AXY/Liberty z propozycją ubezpieczenia opiewającą na 2492zł
Wczorajszy telefon od tego samego ubezpieczyciela z propozycją na 1850zł to już się jawi jako prawdziwa okazja 
Stała pod ścianą prężąc kakao
Pisałem Ci że to okazja
. Śmiech, śmiechem ale masakra to jest 

Grzyby napisał(a):Ktoś coś wspominał że początek lutego przywita nas temperaturami 6-8 stopni na plusie...
U mnie o 13:00 było +6C
Zaczynam się bać ile mi krzykną w przyszłym roku jeśli za 1.8 takie srogie kwoty proponują...
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Trzeba octavię 1.0 kupić 

Wystarczy darować ojcu 1%, bez sprzedawania.
Chyba powyżej 2,5 litra stawki już nie rosną, choć OC od pojemność to idiotyzm, bo 1.4 z dmuchawką ma 2x tyle koni co stara trzylitrówka N/A służąca do cruisingu w weekend...
Chyba powyżej 2,5 litra stawki już nie rosną, choć OC od pojemność to idiotyzm, bo 1.4 z dmuchawką ma 2x tyle koni co stara trzylitrówka N/A służąca do cruisingu w weekend...
Gib napisał(a):Trzeba było brać na współwłaściciela.
Ja miałem Mazdę razem z ojcem, gdyby nie to cienko bym piszczał przy płaceniu.
Powinni zmienić ten przelicznik bo teraz 1.0 ma mocy tyle co stare 1.8 czy 2.0
Wie ktoś może czy urzędowi skarbowemu robi różnicę do którego oddziału jest wysłany PIT-11?
Załóżmy, że mam 2 PIT-11, na których US to X, a jeden na którym przez pomyłkę Y. Rozliczam się w urzędzie X, będzie jakiś problem?
Załóżmy, że mam 2 PIT-11, na których US to X, a jeden na którym przez pomyłkę Y. Rozliczam się w urzędzie X, będzie jakiś problem?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Koci@k napisał(a):Tu poczytaj
To wskazuje chyba, że będzie ok:
Jeżeli pracodawca przypadkowo wyśle PIT-11 do niewłaściwego oddziału US, wówczas, o ile wpisał w rozliczeniu poprawne dane podatnika, US sam przekaże druk do odpowiedniego oddziału.
stachan napisał(a):PIT-11 jest chyba dla Ciebie... Na jego podstawie wypełniasz swój PIT roczny.
Tak, tak. Ale podatek od kwoty na PIT-11 trafi do urzędu wskazanego pracodawcy. Tam też trafi pewnie jakieś zeznanie roczne od pracodawcy (PIT-cokolwiek).
Więc zastanawiam się czy jak złożę do właściwego US pit-37 to oni jakoś sobie prześlą tą informację, że zarobiłem jakąś kwotę od innego pracodawcy, tylko trafiła ona do innego urzędu
If you’re in control, you’re not going fast enough.
A czy nie jest tak że pracodawca wysyła PIT-11 do tego urzędu skarbowego do którego należysz a ty składasz tam deklaracje?