Czateria 2025
Eh dziś ciężki dzień, sporo by pisać ile rzeczy dziś trzeba było ogarnąć, dobrze że już koniec tego dnia bo mózg mi już się przegotował jak woda w centralnym ogrzewaniu z powodu wyłączenia dziś prądu. Najważniejsze że serwisant wymienił terminal i wszystko działa jak trzeba. Muszę koniecznie kupić jakiś UPS bo nie dość że waga ma rozwalaną baterię i trzyma tylko minutę to jeszcze bez działającego routera nie mogę zmieniać cen w kasie. Myślicie że taki 1200W pociągnie kasę, wagę, terminal, router i opcjonalnie pompkę CO? przynajmniej na jakaś godzinkę.
Od Aurisa nikt nie pisał? 
Michał, ale to tak przecie w żartach 
Nawet by mi do głowy nie wpadło że weźmiesz do siebie
Bardzo lubię twoje posty. Są takie ... nieprzewidywalne?
dobre
Nie uwierzycie – wczoraj spotkałem na drodze (na rondzie w Busku Zdroju jak jechałem do mamy) naszą starą Mazdę 626 GD (taty – z 1986 roku). Sprzedana była w 1995 przy przesiadce na Hyundaia Accenta.
Auto mocno charakterystyczne bo ma "wygniotkę" na lewym boku bagażnika (takie punktowe odbicie od środka), czarny spoiler (to sedan) i dodatkowe przeciwgielne Hella w blendzie z przodu.
Umordowana jak cholera ale to to samo auto. Cholerny ruch był i się spieszyłem, bo bym gościa zaczepił....
Kurde, 40 lat to auto ma....
Nawet by mi do głowy nie wpadło że weźmiesz do siebie
Bardzo lubię twoje posty. Są takie ... nieprzewidywalne?
nemi napisał(a):Spójrzcie na to... Z tego tygodnia.
dobre
Nie uwierzycie – wczoraj spotkałem na drodze (na rondzie w Busku Zdroju jak jechałem do mamy) naszą starą Mazdę 626 GD (taty – z 1986 roku). Sprzedana była w 1995 przy przesiadce na Hyundaia Accenta.
Auto mocno charakterystyczne bo ma "wygniotkę" na lewym boku bagażnika (takie punktowe odbicie od środka), czarny spoiler (to sedan) i dodatkowe przeciwgielne Hella w blendzie z przodu.
Umordowana jak cholera ale to to samo auto. Cholerny ruch był i się spieszyłem, bo bym gościa zaczepił....
Kurde, 40 lat to auto ma....