www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):Kiedy ostatnio musieliście zmanić koło w aucie z powodu kapcia?
przez 7lat w xedosie jedna guma ale tak gwozdz wbity że dojechałem do wulkanizacji. W M6 w ciągu tygodnia 2dziury, a ostatnio wystrzał i musiałem zmieniac(oczywiście nie miałem koła bo mam gaz to kto by zapas woził)Neonixos666 napisał(a):Kiedy ostatnio musieliście zmanić koło w aucie z powodu kapcia?
JohnnyB napisał(a):<glupek2> Mialo byc Infiniti, mial byc silnik do 2.0 ……. Z nowu kupilem V63.5 litra ……. Eh
………
Beny napisał(a):
To mleko by taka dziurke złapało?
Neonixos666 napisał(a):Kiedy ostatnio musieliście zmanić koło w aucie z powodu kapcia?
JohnnyB napisał(a):Dzięki, serwis ja mam od 15 lat ten sam, nie ważne auto , nie ważne czy na gwarancji ręce ciagle te same
.
Niestety Kolor R3 jest delikatnie mówiąc mało spotykany i furtki w kolorze nie znajdę.
Myślałem ze fura na LPG już za mną....ale coś czuje że po nowym roku będę gazował te 3.5.
Auto zapłacone, Towing i Frach też, więc liczę ze najpóźniej w poniedziałek wyląduje w porcie.
Myśle ze podobnie jak z Jeepem bedzie na pierwszy tydzień lisopada w DE, drugi tydzień maks w PL. na 1 grudnia bedzie na WND blachach już a w styczniu bedzie w Hiszpanii
MrShaleck napisał(a):Takie to tanie te auta na gaz są, że zazwyczaj jak kupujesz auto z gazem to jest 70% instalacji do wypierniczenia. Mam straszną awersję do 'używanego' gazu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości