Krzemol napisał(a):Beny napisał(a):Krzemol pacz jaka ładna skubana
No, super są te 164. Mimo wszystko jednak wolę 166
Super są brzydsze, pierwsza seria w QV jest najpiękniejsza
www.mazdaspeed.pl
Beny napisał(a):No też o tym pomyślałem, chociaż na diagnostyce wychodzi ze są dobre, ale jak na tył założyłem nowe to pokazało tyle co na starych 12letnich po 80% więc te pomiary chyba obdupe rozbić.
Szymon napisał(a):Ej jest tu ktoś, kto ma bardzo blisko do Środy Wielkopolskiej?
Szymon napisał(a):Ej jest tu ktoś, kto ma bardzo blisko do Środy Wielkopolskiej?
Beny napisał(a):Panowie czy kończące się sprzęgło może powodować włączanie się kontroli trakcji i ślizganie przednich kół na mokrej nawierzchni?
TheMonster napisał(a):Szymon napisał(a):Ej jest tu ktoś, kto ma bardzo blisko do Środy Wielkopolskiej?
Częściowo ja, pracuje w Poznaniu, ale chwilowo mnie tam nie ma. A co potrzeba?
brii napisał(a):Kupiłbyś sobie jakiegoś praktycznego ogromnego SUVa albo pickupa a nie takie wynalazki![]()
Szymon napisał(a):brii napisał(a):Kupiłbyś sobie jakiegoś praktycznego ogromnego SUVa albo pickupa a nie takie wynalazki![]()
Hahahah no lecę
Problem jest taki, że zbiór samochodów mieszczących na tylnej kanapie dwa foteliki i dorosłą osobę jest mocno zawężony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości