Alkoholowy kącik MazdaSpeed
Pił ktoś z was Grants'a bo chce mężowi pod choinkę kupić – a nie wiem czy warte swojej ceny ? 
-
ulises
ulises napisał(a):Pił ktoś z was Grants'a bo chce mężowi pod choinkę kupić – a nie wiem czy warte swojej ceny ?
W uk, jest to najtańsza whisky. U nas też droga nie jest. To zwykły blend, więc generalnie ta sama liga co JW czy "balaś". Jeśli mąż nie jest jakimś smakoszem whisky, (czytaj: woli drinka z cola niż czysta w szklance) to myślę, ze nie będzie narzekał;)
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
- Od: 4 kwi 2011, 15:06
- Auto: Mazda 626 GF 1.8 (90km) 98r + LPG
Zalezy czy ktos lubi brandy tfu, winiak. W koncu jestesmy w Polsce.
Grants mimo ze sredni jest o 1-2 klasy lepszy od Johnego czerwonego.
Nie wspomne o Ballantinesie czy Jack Danielsie.
Grants mimo ze sredni jest o 1-2 klasy lepszy od Johnego czerwonego.
Nie wspomne o Ballantinesie czy Jack Danielsie.
Ja natomiast z tanich whisky wymienionych przez Ciebie, najbardziej lubię johny walker czerwony właśnie. Moim zdaniem, jako jedyny z tych wyżej wymienionych ma charakter. No może tylko jack daniels mi bardziej smakuje. Co do brendy – też lubię. Za koniakiem przepadam a to też z wina pedzone... Wysoko też cenie bimber mojego przyjaciela;)
fiat 126p => Ford Fiesta I => Ford Fiesta II (LPG) => Opel Vectra (LPG) => Citroen XM (PB) => VW Passat (LPG) => Volvo V40 (ON) => Mazda 626 GF (LPG). – to są pojazdy którymi jeździłem dłużej niż rok. Mogłem coś pominąć.
Prawda. Ale z telefonu pisze i klawiatura czasami słowo sama zmieni.
To drugie i czwarte bym odstawił, bo to z Kompanii Piwowarskiej (Tyskie, Lech, Żubr, Dębowe), z kolei po mocnym piwie, czyli wysoko odfermentowanym, boli głowa nazajutrz. Żywe jak najbardziej mogę polecić.
kubsztyk napisał(a):To drugie i czwarte bym odstawił, bo to z Kompanii Piwowarskiej (Tyskie, Lech, Żubr, Dębowe),
Popieram, nie nadają sie do picia. Kiedys mi sie trafiło bodajze Tyskie, wypiłem dwa łyki, reszta poszła do zlewu...