Polecane gry komputerowe
jelson napisał(a):Osobiście polecam tą gierkę "Sniper Elite V2" wciąga bardzo
mnie jedynka wciągła a tu nie mogę się jakoś przekonać i gram na raty.
kilka bugów i liniowość gry wkurza. ogólnie myślałem że będzie super produkcja a wyszedł po prostu odgrzewany kotlet z cyferką "2" na końcu.
w sniper elite fajnie dubble head shota mozna zrobic
a co do destrukcji ciala ludzkiego faje byly serie Soldier of fortune 1
to powalalo jak wyszlo soldier 2 miazdzyla brutalnoscia ale fabula lipa soldier 3 Dno ...
to powalalo jak wyszlo soldier 2 miazdzyla brutalnoscia ale fabula lipa soldier 3 Dno ...szumki44 napisał(a):Soldier of fortune 1to powalalo jak wyszlo soldier 2 miazdzyla brutalnoscia
Ech ileż się w obie części zagrywałem, wciągały mnie na długie godziny, zresztą 1 i 2 mam do tej pory

- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
z tego co widzialem to soldier of fortune 2 mial wiecej bardziej brutalny niz soldier 3 ... pozatym teraz to dali kulielki wiec ludzili sa fajne jak gina ..aale co z tego jak dostanie gosciu granatem i nawet palca mu nie oderwie... niech dzieciaki sie ucza ! ze gratat rowna sie rozbryzki na wszystkie strony swiata . Moze zrozumieja ze petarda ma podobne effekty
destrukcyjne ale w mniejszczej skali ..
A jeszcze mi sie przypomnialo
POSTAL 2
to juz perwersyjna gra:) bieganie z paliwkiem i zapalkami
i miasteczko . Mozna chodzic gdzie sie tylko chialo i odkrywac przedziwne miejsca . Ta Amerykanska parodia stylu zycia w orginale powalala.
A jeszcze mi sie przypomnialo
Radex napisał(a):ktoś poleci jakąś fajną gierkę na PC pod pada i tv 3d?
Może jakiś Call of Duty, ewentualnie Batman Arkham Asylum.

A ja polecam serie Gothic, zresztą już każdy w to pewnie grał 

- Od: 9 wrz 2011, 22:18
- Auto: Mazda Xedos 9 1999r. 2,5L Automat
Ja nie grałem bo nie lubię RPG 
Ostatnio mocno zastanawiam się nad zakupem Counter Strike: Global Offensive. Niby kosztuje 45zł i spróbować można, ale nie chciałbym aby potem okazało się, że to gra nie dla mnie
. W poprzednie Countery nie grałem... Z sieciowych strzelanek głównie seria COD i BF3 od święta.
Ostatnio mocno zastanawiam się nad zakupem Counter Strike: Global Offensive. Niby kosztuje 45zł i spróbować można, ale nie chciałbym aby potem okazało się, że to gra nie dla mnie
. W poprzednie Countery nie grałem... Z sieciowych strzelanek głównie seria COD i BF3 od święta.Modern Warfare moim zdaniem bardzo fajna gierka, jak ktoś chce tak od czasu do czasu popykać po sieci, ewentualnie na split screenie.

Nie polecam gier:
Asura's Wrath (gra to właściwie film animowany, z przerywnikiem w postaci naciśnięcia jakiegoś klawisza w danym momencie, dodatkowa grafika jest dość słaba)
NFS The Run (bardzo krótka i słaba część, poprzednia jest sto razy lepsza)
Asura's Wrath (gra to właściwie film animowany, z przerywnikiem w postaci naciśnięcia jakiegoś klawisza w danym momencie, dodatkowa grafika jest dość słaba)
NFS The Run (bardzo krótka i słaba część, poprzednia jest sto razy lepsza)