Może ten znaczek to po prostu znaczek inwalidztwa umysłowego dla niektórych?
Mistrzowie parkowania :)
U mnie pod blokiem ostatnio zaparkował w poprzek taki mistrz kierownicy.
Mazdę na styk postawiłem z przodu, saab-a na styk z tyłu. raczej nie miejscowy, ale musiał poczekać dwa dni aż ja gdzieś musiałem jechać. Na drugi raz chyba pomyśli, zanim tak postawi.
Mazdę na styk postawiłem z przodu, saab-a na styk z tyłu. raczej nie miejscowy, ale musiał poczekać dwa dni aż ja gdzieś musiałem jechać. Na drugi raz chyba pomyśli, zanim tak postawi.
Ten mój chyba zatrybił, miał dwa samochody 5 centymetrów od zderzaków
Był potem to już zaparkował tak jak wszyscy, tylko pytał w bloku czyje to samochody (mazda i saab )
Był potem to już zaparkował tak jak wszyscy, tylko pytał w bloku czyje to samochody (mazda i saab )
U nas nad jeziorem w którąś niedziele widziałem scenkę, ale ni pomyślałem o focie. S ą parkingi prostopadłe do jezdni, tam jest zawsze ciasno, a miejsce w niedzielę to jak los w totka, ale rano jeszcze można. Więc jakaś łajza zaparkował corsę na dwóch stanowiskach parkując równolegle do szosy. Kierowcy długo dłużni idiocie nie byli. Mimo że w koło było jeszcze trochę wolnego dwóch z nich zablokowało pacana tak że na bank stamtąd nie wyjechał dopóki któryś z prawidłowo zaparkowanych nie usuną auta wyobrażam sobie mine własciciela corsy hehe. Może zapamięta jak powaruje kilka godzin przy aucie w oczekiwaniu na właściciela aut zaparkowanych przed i za nim hehe
Oooo Jak pięknie Zeby jeszcze nie te miejsca dla inwalidów to pal go licho. Przyznawać się czyja to
-
Szalotka
To zdjecie sciągnięte A w opisie było ze nie ma Ale gdyby nawet miał to obowiązuje jedno miejsce
Chyba ze pasażer tez kulawy. Ale nie ma przepisu przeciez ze we dwoch to dwa miejsca I dobrze bo az strach pomyslec co by sie dzialo jakby we czterech przyjechali
Chyba ze pasażer tez kulawy. Ale nie ma przepisu przeciez ze we dwoch to dwa miejsca I dobrze bo az strach pomyslec co by sie dzialo jakby we czterech przyjechali
Ostatnio edytowano 10 wrz 2010, 11:02 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
Lukano napisał(a):Ten mój chyba zatrybił, miał dwa samochody 5 centymetrów od zderzaków
Pewnie chciał podziękować osobiście za sprowadzenie Go na jasną stronę mocy
- Od: 26 paź 2010, 22:38
- Auto: CX-5 KE '16 34K
AWD AT 2.5 192KM
nie mam foto bo mi padł aparat, ale zaparkowane porsche 911 na parkingu w CH Stary browar w Poznaniu. na dwóch miejscach postojowych, krzywo. na niemieckich blachach
Ku memu zdziwieniu po powrocie do swojego auta zastaje kierowce tego porsche który właśnie przyszedł i podchodzę i najpierw po Polsku mówię grzecznie że niewłaściwie zaparkował. Myślałem czy zrozumie bo może to Niemiec, a razie czego byłem z laską(kończy germanistykę). Koleś zajarzył po Polsku (był Polakiem)i mówi że mam dać mu spokój bo on parkuje jak chce bo się dorobił i ma 40 lat. Oj wkurzyło mnie to, ale że byłem z dziewczyną to odparłem mu tylko że polecam parking w CH Malta (tam na poziomie o badź 1 jest jeden poziom w lustrach i tego typu gadżetach dla osób mało kumatych w parkowaniu). Facet zajarzył , zaczął się plątać w wypowiedziach i powiedział tylko że jak będę miał 40 lat i będzie mnie stać na porsche to tak będę robił. Nie trawie takich frajerów..
Ku memu zdziwieniu po powrocie do swojego auta zastaje kierowce tego porsche który właśnie przyszedł i podchodzę i najpierw po Polsku mówię grzecznie że niewłaściwie zaparkował. Myślałem czy zrozumie bo może to Niemiec, a razie czego byłem z laską(kończy germanistykę). Koleś zajarzył po Polsku (był Polakiem)i mówi że mam dać mu spokój bo on parkuje jak chce bo się dorobił i ma 40 lat. Oj wkurzyło mnie to, ale że byłem z dziewczyną to odparłem mu tylko że polecam parking w CH Malta (tam na poziomie o badź 1 jest jeden poziom w lustrach i tego typu gadżetach dla osób mało kumatych w parkowaniu). Facet zajarzył , zaczął się plątać w wypowiedziach i powiedział tylko że jak będę miał 40 lat i będzie mnie stać na porsche to tak będę robił. Nie trawie takich frajerów..
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
oto parkowanie w Leclercu/ Lublin
i ta fotka- złą perspektywa wiem- w każdym razie pani skutecznie zajęła 3 miejsca parkingowe pod blokiem gdzie ZAWSZE jest walka o każde miejsce do parkowania
i ta fotka- złą perspektywa wiem- w każdym razie pani skutecznie zajęła 3 miejsca parkingowe pod blokiem gdzie ZAWSZE jest walka o każde miejsce do parkowania
MPV LV 3.0 18V czas na sprzedaż
- Od: 19 sie 2009, 17:00
- Auto: MPV 3.0 18V – jeszcze nie zabytek ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9PlvkLvd ... r_embedded
dzisiejsze nagranie kolegi. zanim zaczął rejestrować babka już raz wydzwoniła w tego seata
dzisiejsze nagranie kolegi. zanim zaczął rejestrować babka już raz wydzwoniła w tego seata
- Od: 3 paź 2007, 11:50
- Auto: Prelude BB9