kinki napisał(a):Nie przesadzasz Mirek z tą stanowczością?
A Widzisz tam emotikony

www.mazdaspeed.pl
kinki napisał(a):Nie przesadzasz Mirek z tą stanowczością?
brodaM6 napisał(a):A ja zachodzilem w głowę co sie stało z moim podpisem,jak czytam tem temat to jakbym sejmu słuchał ,m-Bartek twój pomysł z płatnymi ogłoszeniami jest do
, bo mam płacić za cos co chcem oddać za przysłowiowa flache ,jeżeli to dalej będzie zmierzać w tym kierunku to naprade do Niemca na szparagi żeby moc na forum cos naskrobac,a bordel jak był tak jest .
leonidsas napisał(a):Ja też się zastanawiałem , lipne te zmiany robicie ale cóż jaki klub takie forum
ZOOMik napisał(a):akurat ta konkretna dotycząca sygnatur, zdecydowanie nie należy do udanych.
ZOOMik napisał(a):Taka postawa przypomina bardziej korporacyjne praktyki, w najgorszym tego słowa znaczeniu, niż wspólnotę motoryzacyjnych pasjonatów.
Wojtek napisał(a):hm... skąd wiesz co się dzieje "za kulisami"?
ravo napisał(a):Forum tworzą wszyscy ale o drodze zmian klubu i forum decydują klubowicze.
Mr_Bartek napisał(a):Gdyby w jakimś stopniu sprawa dotyczyła klubowiczów, to może wtedy byłbym bardziej wyrozumiały, jednak dla nich to głosowanie nic nie oznacza.
Wojtek napisał(a):widzisz... i tutaj się bardzo mylisz...
Mr_Bartek napisał(a):Gdyby w jakimś stopniu sprawa dotyczyła klubowiczów, to może wtedy byłbym bardziej wyrozumiały
Leszek napisał(a):Wszystko co dzieje się w Klubie a także na forum pod niego podlegającym dotyczy Klubowiczów.
Mr_Bartek napisał(a):Da się zauważyć jak bardzo wpłynęło na Ciebie wyłączenie sygnatur dla zwykłego użytkownika.
brodaM6 napisał(a):Klubowicz to cut nie oligarcha teraz ,a wypowiedzi monarchy to ze świeczka szukaj przynajmniej w dziale GG i on decyduje , ilu klubowiczy zrobiło fotorelacje ......,a ci co nie maja nic do powiedzeniaile ......
Wojtek napisał(a):brodaM6 napisał(a):Klubowicz to cut nie oligarcha teraz ,a wypowiedzi monarchy to ze świeczka szukaj przynajmniej w dziale GG i on decyduje , ilu klubowiczy zrobiło fotorelacje ......,a ci co nie maja nic do powiedzeniaile ......
a teraz po polsku prosze, bo nijak nie pojmuje wypowiedzi kolegi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość