Składka celowa na zakup winderów dla potrzeb Klubu – rozliczenie.
Trafiony – zatopiony 
Czy budżet można uznać za dopięty ?
Czy budżet można uznać za dopięty ?
SERWIS mechaniczny + DPF/FAP / EGR .
Chiptuning , Hamownia, – Specjalizacja MAZDA
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=92&t=177633&p=2961174#p2961174
Sprawdzenie i regeneracja wtrysków Kraków
Aktualności:
https://www.facebook.com/dpfFAPhamownia ... wis?ref=hl
Chiptuning , Hamownia, – Specjalizacja MAZDA
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=92&t=177633&p=2961174#p2961174
Sprawdzenie i regeneracja wtrysków Kraków
Aktualności:
https://www.facebook.com/dpfFAPhamownia ... wis?ref=hl
takie składki działają tylko przy dużej skali
generalnie średnio mi się pomysł podoba ale odżałowałem piątala
D
generalnie średnio mi się pomysł podoba ale odżałowałem piątala
D
Ja po prostu wiem że stachan na bank ma już całą kwotę i do Ryk wpada z winderami

Aktualizacja już 18:15 – sam jestem ciekawy 
Trochę mi zeszło czasu na usypianiu młodszej córki ale kończę to zdanie i loguję się na konto, aby sprawdzić stan...
Dopisano 14 sie 2015 19:05:
Luuuuuuudzieeeeee!!!!! Oszalałem
Mamy już zebrane 1795 złotych
Dopisano 14 sie 2015 19:09:
Ogromne, naprawdę ogromne, dzięki wszystkim życzliwym, którzy dokonali wpłat!!!! Jesteście wielcy jak nie wiem co – bardzo dziękuję w imieniu własnym i Klubu

Trochę mi zeszło czasu na usypianiu młodszej córki ale kończę to zdanie i loguję się na konto, aby sprawdzić stan...
Dopisano 14 sie 2015 19:05:
Luuuuuuudzieeeeee!!!!! Oszalałem

Mamy już zebrane 1795 złotych
Dopisano 14 sie 2015 19:09:
Ogromne, naprawdę ogromne, dzięki wszystkim życzliwym, którzy dokonali wpłat!!!! Jesteście wielcy jak nie wiem co – bardzo dziękuję w imieniu własnym i Klubu

- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
i ja, i ja też parę złociszczy dorzucam:)
ベストよろしくルーカス
A zatem stan konta na dziś wynosi... 1920 złotych
Ogromne dzięki – chyba uda się dobić do magicznych 2000
Dopisano 18 sie 2015 19:35:
Drodzy Klubowicze! Drodzy Forumowicze!
Z radością informujemy, że składka zakończyła się pełnym sukcesem – końcowa kwota, którą mamy do dyspozycji wynosi aż 2000 złotych
Z całego serca pragniemy podziękować wszystkim, którzy podali Klubowi pomocną dłoń. Nie ukrywamy, że jesteśmy bardzo mile zaskoczeni Waszym wsparciem – dzięki takim, jak Wy nasz Klub rośnie w siłę! Nie sposób ocenić, jak cenny jest dla Klubu Wasz gest – jesteśmy dumni, że wokół nas jest tylu wspaniałych ludzi. Bez Waszego wsparcia projekt zakupu winderów nie miałby szans powodzenia. Mamy nadzieję, że Wy oraz inni, zachęceni Waszym przykładem, wciąż będziecie towarzyszyć nam na drodze dalszego rozwoju Klubu.
Czasami wdzięczność trudno jest ubrać w słowa... wtedy proste – dziękuję – zawiera wszystko, co chcemy wyrazić
Poniżej prezentujemy szczegółowe rozliczenie wpłat (zgodnie z postulatami dane pozwalające na identyfikację zostały usuniete):

Ogromne dzięki – chyba uda się dobić do magicznych 2000

Dopisano 18 sie 2015 19:35:
Drodzy Klubowicze! Drodzy Forumowicze!
Z radością informujemy, że składka zakończyła się pełnym sukcesem – końcowa kwota, którą mamy do dyspozycji wynosi aż 2000 złotych

Z całego serca pragniemy podziękować wszystkim, którzy podali Klubowi pomocną dłoń. Nie ukrywamy, że jesteśmy bardzo mile zaskoczeni Waszym wsparciem – dzięki takim, jak Wy nasz Klub rośnie w siłę! Nie sposób ocenić, jak cenny jest dla Klubu Wasz gest – jesteśmy dumni, że wokół nas jest tylu wspaniałych ludzi. Bez Waszego wsparcia projekt zakupu winderów nie miałby szans powodzenia. Mamy nadzieję, że Wy oraz inni, zachęceni Waszym przykładem, wciąż będziecie towarzyszyć nam na drodze dalszego rozwoju Klubu.
Czasami wdzięczność trudno jest ubrać w słowa... wtedy proste – dziękuję – zawiera wszystko, co chcemy wyrazić

Poniżej prezentujemy szczegółowe rozliczenie wpłat (zgodnie z postulatami dane pozwalające na identyfikację zostały usuniete):
- Od: 21 wrz 2006, 17:09
- Auto: Mazda6 GH 2.0 LF-DE
No bardzo fajny wynik szczególnie zaskakujące są te największe cegiełki
Super wynik jak nie zapomnę to postaram się po weekendzie dopełnić brakującą kwotę do równego
Super wynik jak nie zapomnę to postaram się po weekendzie dopełnić brakującą kwotę do równego
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–