Zmiany w strukturze naszego forum
bieski napisał(a):BTW. Ta lista jest [tiiit] Jestem w pierwszej piątce A tego co prowadzi to się spodziewałem.
Dostanę nagrodę?
dla mnie polubienia są rówoznaczne z tym, że zgadzam się z czyjąś opinią. Myślę, że przy rozsądnym opisie mówiącym do czego to służy jest to bardzo praktyczne narzędzie. W niektórych przypadkach może ograniczyć ilość zbędnych postów (np kilka z rzędu o treści "zgadzam się", "dobrze mówi" itd).
Yard napisał(a):Gdyby tak pominąć posty z działów typu blablabla....... to czy coś by zostało?
Szczerze mówiąc to mi to wisi
bieski napisał(a):Może do zarządu cię wezmą
Postoję
z tymi tabliczkami trochę przegięcie... ale pewnie idzie się przyzwyczaić, więc nie narzekam.
Czepiać jednak mogę się cały czas listka. Mi wystarczy że widzę ile kto ma postów i od kiedy jest, aby wiedzieć że potrzebuje pomocy na forum. Ja z resztą i tak staram się zawsze pomóc, bez względu na to czy ktoś jest noobem czy też starym wyjadaczem. Taka moja natura i funkcja.
Czepiać jednak mogę się cały czas listka. Mi wystarczy że widzę ile kto ma postów i od kiedy jest, aby wiedzieć że potrzebuje pomocy na forum. Ja z resztą i tak staram się zawsze pomóc, bez względu na to czy ktoś jest noobem czy też starym wyjadaczem. Taka moja natura i funkcja.
-
Moderator GJ
- Od: 10 cze 2012, 18:04
- Auto: M6 GY-L3 2,3l 122kW '04
Tyle dzisiaj zmian zostało wprowadzonych. Chociaż te tabliczki ze wszystkich przynależnych grup wyglądają troszkę komicznie.
- Od: 7 kwi 2014, 13:44
- Auto: Jest: Grey Fūjin '03
Było: Mazda6 Tamura '07
Mr_Bartek napisał(a):Tyle dzisiaj zmian zostało wprowadzonych.
że chyba wystarczy zmain na kolejna pięciolatkę...
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
brodaM6 napisał(a):Ale se belek nastawiali na pagonachI więcej tym członek ważniejszy
Jak pacze na Wojtka tabliczki to czuję się jak na stacji STATOIL-a
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.