tadziol napisał(a):otrzymam 230 polubień postu z tematu np:"Co dziś jecie na obiad" i co z tego wynika Nic. Tylko tyle,że spodobała się ludziskom moja wypowiedź
Przejrzałem polubienia i tak właśnie jest.
www.mazdaspeed.pl
stachan napisał(a):czy temat zasługuje na ankietę?
Bartg napisał(a):Pomógł będzie bardziej miarodajne![]()
...
Także te dwie rzeczy należy zdecydowanie rozróżnić, polubienia posta można zostawić bo to zawsze pójście z duchem czasu, ale za posty w dziale Nasze Mazdy, Kupię Mazdę i działach technicznych moim zdaniem powinniśmy wprowadzić opcję pomógł.
Bartg napisał(a):Za późno, obiecałeś![]()
Wojtek napisał(a):Mam nadzieję, że pomoże to całej naszej społeczności we wprowadzeniu "nowych" w zasady naszego forum... Jak również to, że z większą cierpliwością będziemy wskazywać im poprawną drogę
tadziol napisał(a):aha,minęło 90 dni,dana osoba napisała dwa posty,jeden "dzień dobry",drugi "dziękuję" i co dalej
jest zaawansowanym userem czy jak ?
kinki napisał(a):to że ktoś nie klepie postów nie oznacza że nie zaznajomił się z prawami na forum i nie wie jak się po nim poruszać
tadziol napisał(a):są userzy z grubym stażem nie umiejący użyć "szukajki"
Wojtek napisał(a):Oznacza ona nowe, zarejestrowane osoby, które będą oznaczone zielonym klonowym lisciem przez pierwsze 90 dni swojego pobytu na forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości