Przyłącz się do Klubu MazdaSpeed!
ej, nie drapac sie koty 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
XED napisał(a):trzeba być klubowiczem aby móc aktywniej uczestniczyć w życiu klubu
Czyli jak ktoś nie jest klubowiczem to nie może aktywniej uczestniczyć
Bez jaj ludzie – przecie klubokawiarnia umarła z 2 lata temu.
Teraz to jakiś taki przetrwalnik który jest, żeby być. Bo ruch tam jak na lotnisku w Kielcach

Eee jemu chyba chodziło (tak sądzę) ,że "trzeba być klubowiczem aby móc jeszcze aktywniej uczestniczyć w życiu klubu" . Głupio sformułowane-fakt
(jakiś skrót myślowy może
) ...wszyscy znamy jakichś ludzi,którzy klubowiczami nie są a bardzo aktywnie działają 

-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
Grzyby napisał(a):Czyli jak ktoś nie jest klubowiczem to nie może aktywniej uczestniczyć
W odniesieniu do działu zamkniętego dla ludzi z poza Klubu – tak, masz racje. Nie można aktywnie uczestniczyć w życiu Klubu nie mając pojęcia o tematach, które się tam toczą, nie mając również możliwości wypowiadania się w tych tematach, co za tym idzie, nie mając wpływu na decyzje, które są w nich podejmowane.
Czy Klubokawiarnia umarła? Moim zdaniem nie.
Zdradzę pewnie sekret – Grzyby ma na myśli temat Czaterii Klubowej, który lata świetności ma już za sobą – za sprawą pewnie tego "miliona" pozostałych dostępnych na forum czaterii. Fakt, nikomu nie chce się tam pisać o pupie Maryni, bo są od tego ciekawsze miejsca. Natomiast pojawiają się w Klubokawiarni tematy, które mają znaczenie i w nich ruch jest stały.
Tyle o sprawach za kurtyną
Jakiś tam podpis Leszka :P
czy jest możliwość zostaniem klubowiczem i nie podleganiu swojemu PR w regionie. Jakis czas temu razem Dżasta zrezygnowaliśmy z funkcji klubowicza o przyczynach został poinformowany Cebula.
-
Pyton162
Obiektywność przyznania punktów za udział w klubowych zlotach i aktywność na forum może potwierdzić koordynator ds. klubowiczów lub zarząd, ale w temacie punktu za aktywność w regionie ostatnie słowo należy do PR-a... Nikt inny nie będzie w stanie tego ocenić.
the right man in the wrong place...
bieski napisał(a):Pyton chce być ocenianym tylko za aktywność na forum oraz zloty.
każdy jest oceniany tak samo
nie rozumiem po co wyłączać aktywność w regionie dla kilku osób. po prostu dostaną minusa i muszą zdobyć 2 plusy
kinki napisał(a):nie rozumiem po co wyłączać aktywność w regionie dla kilku osób. po prostu dostaną minusa
Niekoniecznie muszą dostać minusa. Rozumiem to w ten sposób, że chodzi tez trochę o fakt. Jeśli mają odmienne zdanie do swojego PRa i nie chcą uczestniczyć w organizowanych prze Niego spotkaniach to mamy sytuacje, w której będą "niesprawiedliwie" ocenieni minusem. Oczywiście jest to specyficzna sytuacja.
Podobna sytuacja mogłaby zaistnieć gdyby Fasola, Pawciu, Gru, Faraon itp. nie zrezygnowali z pojawiania się na spotach, a przecież nie znaleźli porozumienia z Xedem. Też dostaliby minusa? Myślę, że nie. Dlatego tutaj sytuacje musi rozwiązać Cebula, który najlepiej wie jak sie sprawy tam maja i jak nie pozostawić nikogo w niesprawiedliwej sytuacji.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Prawda w tej konkretnej sytuacji jest taka, że Pyton, Dżasta i Bieski nie chcą być oceniani przeze mnie, bo nie chcą mi dać satysfakcji z wpisania ewentualnego minusa. Były między nami pewne zgrzyty które jak miałem nadzieję zostały wyjaśnione, teraz widzę, że niestety nie są. Mimo to, to ja jestem PR'em i to ja będę ich oceniał, ale tylko i wyłącznie obiektywnie, jeśli nie chcą przyjeżdżać na moje spoty to nikt ich do tego nie zmusza, mogą organizować sobie własne, co z resztą robią i tak długo jak będą to robić, dostaną ocenę pozytywną za region.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
a nie prościej mieć po prostu w d...pie tego minusa od PRa,robic swoje(tzn ogarnac dwa pozostale plusy) i utrzymac tabliczke?
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Leszek napisał(a):Niekoniecznie muszą dostać minusa.
Aktywność to aktywność
Leszek napisał(a):Jeśli mają odmienne zdanie do swojego PRa i nie chcą uczestniczyć w organizowanych prze Niego spotkaniach to mamy sytuacje, w której będą "niesprawiedliwie" ocenieni minusem.
Czyli brak aktywności w Grupie, jest minus

Jeśli za zlot i forum Masz dwa plusy – masz Klubowicza, zgodnie z kryterium ocen
-
miro62
Tylko, że im nie chodzi o plusy lub minusy, tyko o to, żebym to ja ich nie oceniał. To jest sprawa osobista i tu jest pies pogrzebany.

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Pyton162 napisał(a):czy jest możliwość zostaniem klubowiczem i nie podleganiu swojemu PR w regionie
W tej chwili ocena klubowicza,jest najbardziej sprawiedliwa i przejrzysta ze wszystkich jakie do tej pory były.
Są trzy wymogi z których trzeba spełnić dwa aby otrzymać tabliczkę.Jeżeli nie pasują Komuś spoty to nie musi na nie jeździć,wystarczy że zapulsuje na zlotach i forum.Pamiętajmy jednak,że ocena musi być równa i sprawiedliwa dla wszystkich bez wyjątków.Jak nie będziesz jeździł na spoty,zloty a na forum piszesz tylko w czaterii to jest minus.
Crenshaw napisał(a): tyko o to, żebym to ja ich nie oceniał.

Crenshaw napisał(a):jeśli nie chcą przyjeżdżać na moje spoty
a to nie są regionalne spoty klubu?
miro62 napisał(a): Nie pierwsza to nie zgodność z PR-em, ale to On widzi kto jest aktywny w Grupie i ustala spotkania.
Ale nie zawsze wszystkim może pasować.I jak się spotykają bez PR'a, ale są np zdjęcia czy relacja z takiego spota czy ktoś kto to potwierdzi (przy ocenie aktywności) – namacalne dowody to chyba PR oceni na +
Więc w czym problem

ja bym sie i moze wybral na spot regionalny ale niech on bedzie zrobiony w środku regionu a nie u PR pod domem .Jak PR moze poznac region jak nie chce zrobic kroku i zrobic spot np w Międzyrzeczu , Świebodzinie. Skoro ma checi i czas jechac do poznania na spoty to moglby przyjechać tez i do wyzej wymienionych miejscowości. Do Zielonej Gory nie kazemy mu przyjeżdżać jak nie chce 
-
Pyton162
Crenshaw napisał(a):Mimo to, to ja jestem PR'em i to ja będę ich oceniał, ale tylko i wyłącznie obiektywnie
Mi to wystarcza

Crenshaw napisał(a):jeśli nie chcą przyjeżdżać na moje spoty to nikt ich do tego nie zmusza, mogą organizować sobie własne, co z resztą robią i tak długo jak będą to robić, dostaną ocenę pozytywną za region.
A to tym bardziej

Wtedy ewentualnie proponowałbym, aby w tego typu "wyjątkowych" sytuacjach ocenie także przyjrzał się odpowiedni koordynator.
Crenshaw napisał(a):Tylko, że im nie chodzi o plusy lub minusy, tyko o to, żebym to ja ich nie oceniał. To jest sprawa osobista i tu jest pies pogrzebany.
A jeśli faktycznie chodzi o to, to z mojej strony

Pyton162 napisał(a):... to moglby przyjechać tez i do wyzej wymienionych miejscowości. Do Zielonej Gory nie kazemy mu przyjeżdżać jak nie chce
To z pewnością dobry kierunek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.