Koci@k napisał(a):Klub stoi otworem dla każdego chętnego i każdy może zostać klubowiczem
Dokładnie , nikt tu przecież nie jest za karę. Jeżeli ktoś chce zostać klubowiczem to się na niego zgłasza

www.mazdaspeed.pl
Koci@k napisał(a):Klub stoi otworem dla każdego chętnego i każdy może zostać klubowiczem
ravo napisał(a):Forum tworzą wszyscy ale o drodze zmian klubu i forum decydują klubowicze.
LookR napisał(a):To byłby fajny gest, nieprawdaż?
Mexico napisał(a):Poleci pod dywan ? Pewnie tak
Mexico napisał(a):Klubowiczów 130 tak ? Dlaczego nie głosują wszyscy ? Nie wypowiadają się wszyscy ?
ZOOMik napisał(a):Pytałem dlaczego tak a nie inaczej, ale nie doczekałem się odpowiedzi.
Leszek napisał(a):Mało tego, ja osobiście czuję się zachęcany wszelkimi możliwymi sposobami do wyrażania swojego zdania i widzę, że każdy forumowicz także.
Leszek napisał(a):Pamiętajcie tylko, że ile ludzi tyle opinii i wyrażenie swojej nie jest automatycznym wyznacznikiem, że przejdzie ona do realizacji. Ale zostanie wzięta pod uwagę przy ogólnym zarysie.
Leszek napisał(a):Nie płaczcie więc, że biedni forumowicze nie mają nic do gadania, bo to bzdura.Każda osoba, swoją konstruktywną krytyką i każdym postem wnosi coś tutaj i jest to brane pod uwagę.
ZOOMik napisał(a):Tylko kiedy? Jeśli już, to dopiero jak „mleko się rozleje" a nie o to chodzi.
Leszek napisał(a):Dlatego własnie cały czas namawiamy, aby forumowicze wychodzili ze swoimi propozycjami. A takich jest jak na lekarstwo.
Koci@k napisał(a):Więcej ludzi Bartku zapewne się nad tym zastanawia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości