Zmiana w składzie Zarządu
Paweł napisał(a):Poza tym jeden citroen równa się cztery seaty, a z hydro to już pięć.
Rozumiem że mowa o BX-sie

-
miro62
loockas napisał(a):Możesz nosić pachołki na zlocie!

- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
i maskę i błotniki tylne.Przynajmniej nie rdzewiały jak mazdaPaweł napisał(a): i plastikową klapę.
Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Bartosz_Mx6 napisał(a):Gratki Wojteka ja z oplem to bede mógł chociaż butelki po zlocie pozbierać??
Pod warunkiem, że nie będzie w dieslu i automacie
Dopisano 5 lut 2014, 12:29:
Witamy
Nastąpiło parę zmian w składzie zarządu pewnie obserwujecie to z boku i zastanawiacie się co się dzieje.
Z powodu braku zrozumienia i różnicy zdań na temat przyszłości klubu pożegnaliśmy się z Maćkiem – Cebulą. Na jego miejsce członkiem zarządu zostaje Jarek.ZE
jest mi niezmiernie miło, że udało się Jarka przekonać do tej decyzji. Ja czyli Vice prezes będę chwilo pełnił obowiązki Pawła czyli Prezesa klubu.
Nastąpiło parę zmian w składzie zarządu pewnie obserwujecie to z boku i zastanawiacie się co się dzieje.
Z powodu braku zrozumienia i różnicy zdań na temat przyszłości klubu pożegnaliśmy się z Maćkiem – Cebulą. Na jego miejsce członkiem zarządu zostaje Jarek.ZE
mnie też to bardzo cieszy – jak by co zawsze możesz do mnie po melisę wpaść
– aczkolwiek myślę że już nie będzie nigdy potrzeby 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–