Powiem wam, że jestem zaskoczona wynikiem konkursu po raz pierwszy. Sama głosowałam na zdjęcie, które jest na 3 miejscu. no ale wybiera lud jak to się mówi
Dziękuję. Sam jestem zaskoczony wynikiem. Co do PS to pracowałem na nim z 15 min – za szybko to i efekty tego za bardzo widać, bo nie miałem czasu na więcej. A i zdjęcie cyknąłem dzień przed końcem zgłoszeń.
Jeśli można to wytknijcie mi błędy, abym zwracał na nie później uwagę, bo ja krytycyzm co do siebie już zagubiłem.
dokładnie o to chodzi, mieliśmy możliwość wyboru zdjęć. Teraz są one narzucane z góry. Pierwsze tury ogólnie należały do najsłabszych, a pomimo to te "najlepsze" zdjęcia znajdą się w kalendarzu.
Przepraszam, bo może coś przeoczyłem? Czasami nie nadążam z czytaniem wszystkich postów. Wydawało mi się, że obowiązuje stworzony przez nas regulamin i będzie dodatkowa tura... Kto pierwszy powiedział, że będzie inaczej?
5. O ilości zdjęć wybranych do ankiety zadecyduje Jury. 6. Jury zastrzega sobie prawo do interpretowania wyników ankiety i ostatecznego doboru zdjęć do kalendarza, ze szczególnym uwzględnieniem wymagań technicznych dotyczących projektu kalendarza oraz zróżnicowaniem pojazdów, których zdjęcia zostaną w nim umieszczone.
Aaa no tak musiałem temat odkopać, w którym 5 razy był zmieniany regulamin, widzę nie tylko ja zasugerowałem się pierwotną wersją regulaminu, w której nie miało być dodatkowej ankiety.
mnie się wydaje, że powinno się wybrać ze wszystkich 4 tur po 5-6 zdjęć, które uzyskały najwięcej głosów i na te zdjęcia reszta mogłaby głosować.. tak by chyba sprawiedliwie było