taka moja mała opinia

www.mazdaspeed.pl
shadoow napisał(a):A może zrobić jedna turę w której zakazane będzie używanie jakichkolwiek programów do obróbki zdjęć. Będzie się liczyło tylko dobre oko fotografano i pomys
shadoow napisał(a):A może zrobić jedna turę w której zakazane będzie używanie jakichkolwiek programów do obróbki zdjęć.
glowasiek napisał(a):radzio
majkelo napisał(a):ja,szary człowieczek nie mam szans bo nie umiem ulepszac i przerabiać zdjęć
Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografów
Widzewianka_TM napisał(a):a tak serio, szkoda,że w kalendarzu nie ma starszych modeli, tylko same nowe
Kamil napisał(a):Eh.... przecież nick radzio wyraźnie wskazuje że kolega ma na imię Rafał...
Widzewianka_TM napisał(a):Na razie zdjęć mało, poziom i pomysł też nie zachwyca.
Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografówmi się już nie chce
Pit napisał(a):Bandit napisał(a):Ostatnio mają szanse tylko zdjęcia profesjonalnych fotografówmi się już nie chce
Jak czytam takie przemyślenia to zaraz przypomina mi się błyskotliwa myśl jednego "mUsKa", który swego czasu w przypływie światłości intelektu zarzucił organizatorom ćwiartki, że "w wyścigach na 1/4 mili większą szanse na zwycięstwo mają auta tuningowane"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość