brodaM6 napisał(a):może jakieś namiary na cos lepszego
Nie używałem PETEX, mam z REZAW-PLAST i jestem bardzo zadowolony. Idealnie dopasowane.
www.mazdaspeed.pl
Sagitt napisał(a):nie wiem czy mogę go spokojnie odkręcić czy jest na klinie, bo nie mam specjalistycznych narzędzi.
leszekn napisał(a):Być może jest to kostka do intercoolera sądząc po lokalizacji. Z tego co pamiętam to intercooler ma dwa podpięcia w tym rejonie.

bacapl napisał(a):Witam, czy ktoś mi co za to jest za kostka. Wisi u mnie luźno między filtrem powietrza a skrzynką bezpieczników.
http://allegro.pl/mazda-6-2002-2008-dywaniki-korytka-gumowe-gjk-i3584337234.html
haryb napisał(a):w jaki sposób najlpiej przeprowadzić kabel do CB od konsoli do samego tułu do klapy bagażnika ? Są jakieś może rynienki, sposób na przeciągnięcie?
bacapl napisał(a):Czy zatem nie powinna ona być wpięta ? Czy jakiegoś kabla brakuje ?
Czuko napisał(a):Ja zakupiłem dywaniki firmy REZAW-PLAST. Zobaczymy jak wyglądają jak przyjdą A pytanie jakiej firmy najlepiej kupić wycieraczki do szyb ( przód i tył) bo już nie zbieraja tak jak powinny a [jaka?] to już szoruje...

Czuko napisał(a):A pytanie jakiej firmy najlepiej kupić wycieraczki do szyb ( przód i tył) bo już nie zbieraja tak jak powinny a [jaka?] to już szoruje...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości