dobrzyn22 napisał(a):Skiba napisał(a):Skoro instalacja jest ,to możliwe , że mam maty ale nie podłączone?
instalacja jest w M6 standardowo poprowadzona chyba do wszystkiego, co wcale nie oznacza, że masz odpowiednie wyposażenie
Dokładnie tak
www.mazdaspeed.pl
dobrzyn22 napisał(a):Skiba napisał(a):Skoro instalacja jest ,to możliwe , że mam maty ale nie podłączone?
instalacja jest w M6 standardowo poprowadzona chyba do wszystkiego, co wcale nie oznacza, że masz odpowiednie wyposażenie
matthies napisał(a):do 2.3l tez lepiej wstawić te denso ITV16planowalem niby odpowiednik ITV20 ale teraz jestem zaklopotany!?
mdalke napisał(a):matthies napisał(a):do 2.3l tez lepiej wstawić te denso ITV16planowalem niby odpowiednik ITV20 ale teraz jestem zaklopotany!?
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/glob ... ion=search
brodaM6 napisał(a):jak jest jakiś temat o wymianie płynu chłodzącego to poprosze mnie pokierować bo jakoś nie moge znaleść.
bieski napisał(a):No Panowie kto wie jaka jest różnica między lampami tylnymi hatchbacka i kombi ?
Mandey napisał(a):ni stąd ni zowąd zaczęło strasznie najpierw piszczeć, a później wręcz zgrzytać w prawym przednim kole z okolic klocków i tarczy,
Mandey napisał(a):Czy ktoś może potwierdzić, że to wina klocków? Tj. Akustyczny czujnik zużycia klocków hamulcowych.
Wojtek napisał(a):najlepiej zdejmij kolo... i rzuc okiem jak to tam wyglada
Arkadius 73 napisał(a):Nie znam tego sprzedawcy ale jak coś to nie lepiej zalać amsa od naszego kolegi hm...?
viewtopic.php?f=92&t=138547&view=unread#unread
brodaM6 napisał(a):
to wszystko opisane. viewtopic.php?f=60&t=11203
Narazie z check spokój chyba sie poukładało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6