Guiliano napisał(a):Panowie, jaki typ żarówki pasuje do kierunkowskazu tylnego w kombi? Czy można ją kupić tylko w ASO?
W21W (WY21W ?) wciskana, pomarańczowa
www.mazdaspeed.pl
Problem taki, że muszę zejść z 4 piętra i grzebać w aucie na ulicy po ciemku
a co za problem żarówkę wyjąć i odczytać
PS. Może warto to podpiąć do faq Mazdy 6
bieski napisał(a):Może warto to podpiąć do faq Mazdy 6
seba1177 napisał(a):Witam wszystkich klubowiczów...
Mam pytanie, ponieważ nie mogę sobie poradzić z kilkoma mankamentami w moim aucie mianowicie:
1.Jeżeli odpalam samochód rano lub po dłuższej przerwie w jezdzie ok. 2-3 dni to silnik nie pracuje równo, auto skacze na obrotach do momentu do póki się nie zagrzeje.Wie ktoś może w czym jest problem?
2.Podczas jazdy z prędkością zbliżoną do 100 km/h zapalają mi się jednocześnie kontrolki trakcje TCS DSC Off oraz ABS gdy jeżdzę wolniej nie ma takiego problemu dopiero po przekroczeniu 100 km/h i jak zgaszę samochód i uruchomię ponownie to już nie świecą tyle ze znowu się zapalają po 100 km/h.W czym może być problem?
Z góry dziękuję za pomoc
bardzo będę wdzięczny jeżeli ktoś pomoże... pzdr
karol napisał(a):Szybkie pytanie czy zderzak w sedanie rozni sie czyms od zderzaka w hatchbaku?
chce kupic te nakladki ale niewiem czy nie bedzie sie roznilohttp://allegro.pl/mazda-6-spoylery-na-z ... 37663.html
seba1177 napisał(a):A odnośnie tego zaworku to jak sprawdzić poprawność jego działania? A wie ktoś może jak ten ABS naprawić?
seba1177 napisał(a):2.Podczas jazdy z prędkością zbliżoną do 100 km/h zapalają mi się jednocześnie kontrolki trakcje TCS DSC Off oraz ABS
Barteq0014 napisał(a):sprawdź jakie cyferki są na tym zaworze(poznamy czy to nie wadliwa seria)
Grzyby napisał(a):Barteq0014 napisał(a):sprawdź jakie cyferki są na tym zaworze(poznamy czy to nie wadliwa seria)
Nie ma czegoś takiego jak "wadliwa seria"
To normalny element eksploatacyjny który się zużywa.
Jak seria może być nazwana wadliwą skoro zawory 003 i 006 potrafią wytrzymać ponad 200kkm?
Zresztą – trafiają się uszkodzenia również 066 – też zostanie nazwana "wadliwą"?
miker napisał(a):Mam pytanie odnośnie nr VIN czy jest możliwość sprawdzenia w ASO mazdy bo przymierzam się do kupna ? i Czy to sprawdzenie jest płatne ? a jak tak to ile ? jeszcze jak by była możliwość wydrukowania to by było po żądne ASO ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6