Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
Zgodzę się z kolegami w 200% ja zainwestowałem spore pieniądze w doposażenie mojej madzi w system bosse i po tygodniu żałowałem za te pieniądze mogłem mieć dużo lepszy sprzęt grający
choć nie powiem na pewno o 100% lepiej gra od seryjnego nagłośnienia ale jak to się mówi
nie urywa
. a tak w nawiasie to musisz zmienić też całe radio plus wiązka kabli od radia do wzmaka bo w serii jej nie ma i w ogóle dużo zabawy jest z tym moim zdaniem nie opłaca się . 3 miesiące użytkowałem bosse i wywaliłem je zainwestowałem w inny sprzęt i teraz dopiero jestem zadowolony 

tyle ze to nie jest duza inwestycja bo na allegro znalazlem za 300 pln caly zestaw glosniki plus wzmacniacz
jezeli moje radio moglo by zostac
a wyglszenie planuje na wiosne lub lato jak kasa bedzie no imusze cos zrobic z plastikami bo trzeszcza
jezeli moje radio moglo by zostac
a wyglszenie planuje na wiosne lub lato jak kasa bedzie no imusze cos zrobic z plastikami bo trzeszcza
No to się grubo mylisz że za 300 zł złożysz sobie kompletne BOSSE . jak zaczniesz kompletować wszystko po kolei to sam zobaczysz ale to już twoja sprawa .
co do kostek w tunelu to Nie są one od bosse tak jak napisałem nie ma kabli pod wzmak w wersji non bosse a od czego są te kostki poczytasz sobie na forum ( jest taki temat )
A tak w ogóle to są też tematy o Bosse poczytaj a wszystkiego się dowiesz
co do kostek w tunelu to Nie są one od bosse tak jak napisałem nie ma kabli pod wzmak w wersji non bosse a od czego są te kostki poczytasz sobie na forum ( jest taki temat )
A tak w ogóle to są też tematy o Bosse poczytaj a wszystkiego się dowiesz
- Od: 22 sty 2013, 15:42
- Auto: Mazda 6
2003r
CITD 2.0
o ile się nie mylę to jest to zaworek ciśnieniowy od tak zwanej gruszki (mieszka) turbiny z tego co widzę ze zdjęcia to za pewne ułamana została końcówka i coś tam po klejone nie udolnie , jeżeli na tym zaworku masz nie szczelność to turbina nie będzie sprawnie działać . obstawiam że przez to masz problemy z załączaniem się turbo
Pamieta ktos jaki klucz szedł do korka oleju w RF7J??? Mazda została za granica a chce wymienic olej i nie pamietam jaki klucz. A do odkrecenia filtra cos takiego podejdzie jednorazowo??
http://allegro.pl/jonnesway-tasma-stalowa-klucza-tasmowego-do-filtra-i3814932890.html

Jak się wyłączy klimę, to wentylacja przechodzi w tryb tradycyjnego nawiewu i jest sterowany ręcznie. Podobnie jest, jak włączymy AUTO, klima będzie dążyła do szybkiego osiągnięcia docelowej temperatury wchodząc w tryb pełnej pracy – samo "A/C" na wyświetlaczu, a my wciśniemy przycisk A/C, żeby przejść do trybu "A/C ECO", to wtedy nawiewy oraz ich moc również jest sterowana ręcznie, a kontrolka "AUTO" zgaśnie, choć klimatyzacja będzie włączona w trybie oszczędnym.
Witam. Mam dwa pytania, wczoraj Kupiłem Mazde 6 2.3l 166km Automat 2006r.
*Zauważyłem ze gdy zgaszę silnik to mruga mi kontrolka immobilizera tak co 2sec. Jak odpalę silnik to wszystko działa normalnie, czy to jest normalne, czy coś nie jest nie tak?
*Drugie pytanie to jak mogę sprawdzić czy to jest wersja SpeedTop czy SpeedTop Active?
*Zauważyłem ze gdy zgaszę silnik to mruga mi kontrolka immobilizera tak co 2sec. Jak odpalę silnik to wszystko działa normalnie, czy to jest normalne, czy coś nie jest nie tak?
*Drugie pytanie to jak mogę sprawdzić czy to jest wersja SpeedTop czy SpeedTop Active?
- Od: 28 gru 2013, 00:17
- Auto: Model: Mazda 6
Rok produkcji: 2006
Silnik: 2.3 16V /166KM
Pioteq25 napisał(a):Jak włączę klime w tryb AUTO i później wyłączę klimatyzację przyciskiem A/C, to nawiew dalej jest automatycznie regulowany w zależności od ustawienia temperatury. Też tak macie?
Ja gdy mam ustawione przy klimie AUTO, to naciśnięcie AC wyłącza AUTO i przechodzi w tryb manualny( zielona żaróweczka przy pokrętle temperatury gaśnie).
Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka
- Od: 3 kwi 2013, 17:40
- Auto: Mazda 6 GG 2003 2.0 136km
przez GRimKO PL » 28 minut temu
Witam. Mam dwa pytania, wczoraj Kupiłem Mazde 6 2.3l 166km Automat 2006r.
Tak to jest normalny objaw...włącza się immobilizer...odcięcie zapłonu fabrycznie montowane a immobilizer jest w kluczyku
- Od: 28 wrz 2012, 19:03
- Auto: Mazda 6 1.8 120KM 2002r.
rockman85 napisał(a):Pioteq25 napisał(a):Jak włączę klime w tryb AUTO i później wyłączę klimatyzację przyciskiem A/C, to nawiew dalej jest automatycznie regulowany w zależności od ustawienia temperatury. Też tak macie?
Ja gdy mam ustawione przy klimie AUTO, to naciśnięcie AC wyłącza AUTO i przechodzi w tryb manualny( zielona żaróweczka przy pokrętle temperatury gaśnie).
Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka
AUTO gaśnie ale moc wentylatora automatycznie sie zmienia, parę stron wcześniej były już podobne pytania
Nie rób nic na siłę , weź większy młotek
Robert Orben :"Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy."
Wysłane z mojej noki 3310 za pomocą SMS`A
Robert Orben :"Codziennie rano staraj się czytać listę najbogatszych. Jeśli cię na niej nie ma, idź do pracy."
Wysłane z mojej noki 3310 za pomocą SMS`A
GRimKO PL napisał(a):*Drugie pytanie to jak mogę sprawdzić czy to jest wersja SpeedTop czy SpeedTop Active?
Pierwsze słyszę o takich wersjach , rozumiem że masz A-speca tak?
-
Arkadius 73