Mazda3 BM – Nawigacja: mapy, aktualizacje, problemy
no fana jest
Witam
Mam Problem z nawigacja aktualna mapa 2022 oryginalna. Auto nie dawno kupione w czasie jazdy nie pokazuje aktualnej pozycji zacina się i pozostaje w miejscu czasem pokazuje dobrze przez parę kilometrów .
Miał może ktoś podobny problem? czy może ktoś podsunie dobra rade.
Mam Problem z nawigacja aktualna mapa 2022 oryginalna. Auto nie dawno kupione w czasie jazdy nie pokazuje aktualnej pozycji zacina się i pozostaje w miejscu czasem pokazuje dobrze przez parę kilometrów .
Miał może ktoś podobny problem? czy może ktoś podsunie dobra rade.

- Od: 20 kwi 2023, 10:35
- Auto: Mazda 3 Bm benzyna 2l 2016
Może sam moduł GPS szwankuje?
Sprawdź lokalizację bez karty navi i porównaj chociażby z telefonem
Sprawdź lokalizację bez karty navi i porównaj chociażby z telefonem

- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
może ktoś podać oznaczenie ostatniej wersji mapy?
Koledzy, czy ktoś w ramach eksperymentu mógłby udostępnić bardziej aktualne niż moje pliki map PL?
U mnie 6 sztuk.
U mnie 6 sztuk.
Wgranie świeższych plików spowoduje jedynie, że stracisz te państwa które "zaktualizowałeś" w ten sposób. To była pierwsza rzecz jaką sprawdziłem wieki temu.

- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Szkoda, bo miałem nadzieję, że prosta podmiana plików pomoże.
Trochę to dziwne skoro system nie kontroluje samej karty i pozwala na kopiowanie całej jej zawartości.
Pomimo wszystko jednak byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał udostępnić te pliki.
Trochę to dziwne skoro system nie kontroluje samej karty i pozwala na kopiowanie całej jej zawartości.
Pomimo wszystko jednak byłbym wdzięczny gdyby ktoś zechciał udostępnić te pliki.
Zna ktoś numer najnowszej aktualizacji map i kiedy ona wyszła?

- Od: 27 kwi 2024, 11:49
Jest jakiś sposób żeby zaktualizować mapy za uczciwą cenę?

- Od: 20 mar 2021, 10:31
- Auto: Mazda 3 BM 2.0

- Od: 7 lut 2022, 14:48
- Auto: Mazda 3 2018 2.0 benzyna
Te opcje to były usługi rozszerzone dodatkowo płatne, do potestowania pamiętam były za darmo przez jakiś czas po aktywacji, ale żeby to działało trzeba być do neta podpiętym. W dobie AA łatwego do odpalenia teraz to już bardziej ciekawostka jest raczej 

- Od: 26 gru 2015, 09:57
- Auto: Mazda3 BL MPS '11 2.3T
Mazda3 BM '16 2.0 [*]
Mazda3 BN '18 2.0
Hej dzięki za informacje. No właśnie że jestem podpięty do neta hotspot z telefonu do Mazdy. Więc ma WiFi. No nic tak wiem że czasy nawigacji z telefonu świeże …

- Od: 7 lut 2022, 14:48
- Auto: Mazda 3 2018 2.0 benzyna