Po zlocie zwaliło mnie z nóg przeziębienie – nic zresztą dziwnego przy takiej pogodzie. Chyba nikt nie zakładał, że koniec wakacji będzie w towarzystwie 15 stopni...

Wracam jednak do formy i chciałbym w tym poście złożyć specjalne podziękowania dla osób funkcyjnych zaangażowanych w organizację zlotu, bo zawsze gdzieś to zawieramy w wątku z wrażeniami, a w mojej ocenie są tym osobom należne wyjątkowe słowa wdzięczności. Mam nadzieję, że nikogo nie pominę – Piotr_ skontroluj tę listę
A zatem:
Piotrowi_ dziękuję za przygotowanie zlotu, pucharów, druków i wszystkiego, co było potrzebne oraz za zaangażowanie organizacyjne na lotnisku

Gronkowi dziękuję za przygotowanie zlotowych pucharów

ADHD dziękuję za poświęcony czas na wszelkie projekty graficzne

Koci@kowi dziękuję za koordynację wątku noclegowego

PLastrowi dziękuję za profesjonalne ogarnięcie tematu audio i wszelką pomoc organizacyjną na lotnisku

riście dziękuję za obsługę OES-u i pomoc przy obliczaniu wyników

chmielowi_KL dziękuję za obsługę OES-u i wszelką pomoc organizacyjną na lotnisku

loockasowi dziękuję za ogarnięcie akcji mailingowej

Speedowi dziękuję za całoroczną opiekę nad sprzętem klubowym i dociągnięcie go na zlot

Danmaździe dziękuję za ogarnięcie formularzy zgłoszeniowych i zaangażowanie organizacyjne na zlocie

Szynie dziękuję za organizację konkurencji zlotowych i wszelką pomoc, której udzielił na zlocie

TheMonsterowi dziękuję za wszelką pomoc przy konkurencjach i zaangażowanie organizacyjne na lotnisku

malutkiej dziękuję za pomoc w ogarnięciu dyplomów i obliczaniu wyników

gaduli dziękuję za pomoc w obliczaniu wyników

Trolixowi dziękuję za wszelkie wspólne działania na lotnisku

Mr_Bartkowi dziękuję za pomoc przy poprawkach w formularzach

Pawłowi dziękuję za ogarnięcie plików do drukarni

szkodnikowi_byd ogromnie dziękuję za profesjonalną konferansjerkę i car-audio

ravo dziękuję za pomoc przy organizacji uroczystości wieczornej w ośrodku

Fasoli dziękuję za pomoc przy BK oraz przy zbieraniu sprzętu z lotniska po zakończeniu zlotu

kamilowiwlkp dziękuję za pomoc przy BK

Jeżeli kogoś pominąłem, to z góry bardzo proszę o wybaczenie