MegaZlot Tor Poznań MS CUP 2017 – wątek dyskusyjny.
Piotr_ napisał(a):Nie, nie będzie...ale dobrze jak każdy by takowy posiadał i go używał
To jeszcze jedno pytanie techniczne – czy na próbie sprawnościowej trzeba również mieć zamknięty dach? Bo tak myślę, że w moim przypadku kask i dach mogły by się wykluczać

Na małej sprawnosciowej, nie ma obowiązku kasku
więc się zmieścisz.
Była MAŹDZINKA 323C BA 1,3 B3, 323F BA 1,8 BP, MPV LW 2.0 FS-DE
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Jest: M5 CR 2.0 z podtlenkiem gazu
Mitsubishi Colt 05 1.3 ;)
Piotr_ napisał(a):Zamknięty dach musi być w każdym aucie i w każdej konkurencji. Kask obowiązkowy na głównej nitce a wskazany również w każdej konkurencji.
I wszystko wyjaśnione

Wysłałem 2gi raz karte rejestracyjną (zgodnie ze wskazaniami z 1go posta) za 1wszym razem zrobiłem skan
przecież czytanie boli prawda..
mam nadzieje, że teraz jest już ok i nie usłyszę po przejechaniu ponad 300 km do Poznania "ale my nie mamy twojej karty rejestracyjnej" 

- Od: 31 paź 2013, 13:00
- Auto: Mazda 6 GJ 2.0 Machine Grey
Piotr_ napisał(a):wszystkie formularze będę sprawdzał za tydzień/dwa.
Jeszcze nie wiem z kim przyjadę.
Co mam wpisać w polu osoba towarzysząca?
Jeżeli przyjadę z kimś innym to będzie problem?
Może zostawię puste miejsce i uzupełnię podczas wjazdu na zlot, razem z podpisem?
Hej, ja z takim trochę pobocznym tematem. Widzę, że wielu z Was (z nas) bardzo dba o swoje auta i pojęcie detailingu nie jest nam obce. Niemal naprzeciwko Toru Poznań jest myjnia bezdotykowa (samoobsługowa) Ehrle i chciałbym Was przed nią przestrzec.
Nie wiem jaka będzie pogoda, może ktoś zapragnie opłukać auto przed wjazdem na tor, ja stanowczo odradzam. Byłem na tej myjni wczoraj i użyłem programu z wodą zdemineralizowaną, która okazała się tak zakamieniona, że ręce mi opadły. Po wytarciu auta do sucha powstały okropne zacieki i plamy po kamieniu, takie typowe od twardej wody. Półtorej godziny z nimi wczoraj walczyłem a jeszcze są widoczne. Zatem odradzam, pozdrawiam i przepraszam, jeśli to nieodpowiednie miejsce na taką informację, ale nie chciałbym żeby ktoś się naciął.
Nie wiem jaka będzie pogoda, może ktoś zapragnie opłukać auto przed wjazdem na tor, ja stanowczo odradzam. Byłem na tej myjni wczoraj i użyłem programu z wodą zdemineralizowaną, która okazała się tak zakamieniona, że ręce mi opadły. Po wytarciu auta do sucha powstały okropne zacieki i plamy po kamieniu, takie typowe od twardej wody. Półtorej godziny z nimi wczoraj walczyłem a jeszcze są widoczne. Zatem odradzam, pozdrawiam i przepraszam, jeśli to nieodpowiednie miejsce na taką informację, ale nie chciałbym żeby ktoś się naciął.
- Od: 7 lip 2016, 16:37
- Auto: Mazda 6 GH LF-DE 2.0 Dynamic FS5A-EL '09
A wielu z nas z tej myjni korzystało zawsze
Tam na pewno jest numer telefonu dostępny-dzwoniłeś i powiadomiłeś obsługę o tym fakcie? Warto od razu zgłaszać takie sytuacje bo jednak jak widać różnie to bywa z rzetelnością a możliwe, że zmienią coś i ponownie będzie ok
Samo pisanie o tym na forach nie wystarczy. Niedaleko mnie jest myjnia, na którą często jeździł Xed i zawsze jak coś było nie tak to telefon do właściciela-zjawiał się natychmiast. W końcu sezon na mycie autek się zaczął a i imprezy na TP częste.
-
Aśka
- Od: 15 wrz 2011, 11:04
- Auto: Grey Fūjin
mx-3lover napisał(a):RX-8 w Suzuce
W zeszłym roku byli w grupie Tsukuba...może coś się zmieniło?

- Od: 31 paź 2013, 19:32
- Auto: Mazda Xedos 6 KL-DE '99
Mazda 626 GE KL-ZE